Activitats a Blanes els dies 12, 13 i 14 de maig

Divendres 12 de maig

§ XXIII Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria: “Preparant el futur, compartim plegats els nostres coneixements”.
A les 9 hores a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Teòrica del Taller Pràctic de Suport Vital Bàsic.

A les 10 hores, a la Pl. dels Països Catalans: Taller Pràctic de Suport Vital Bàsic, amb la participació d’uns 160 alumnes de sisè de primària de quatre centres educatius de la vila.
A les 19 hores, a la sala de convencions de l’Hotel Blaucel, ubicat a l’Av. de la Vila de Madrid, 27: acte inaugural.
A les 20,30 hores, a la sala de convencions de l’Hotel Blaucel, ubicat a l’Av. de la Vila de Madrid, 27. “El paper de la família i l’escola en la salut infantil”. Debat obert a la participació de tothom, moderat pel Dr. Diego Van Esso Arbolave.

§ A l’Institut Serrallarga, ubicat al C. de Joan Benajam, 1. Jornada de portes obertes.
– Des de les 17 hores, Cicles Formatius de Grau Mitjà, Ensenyaments Esportius o Programes de Formació i Inserció.
Des de les 18 hores, Batxillerat i des de les 19 hores, Cicles Formatius de Grau Superior.

§ A les 19 hores, a la Casa de la Cultura, ubicada al C. de Mn. Jaume Arcelós, 7, i organitzada per la Universitat de Girona: Càpsula de Ciència: Com ens ha canviat la vida! L’electricitat, amb el Dr. Joan Miró, investigador de l’Institut de Química Computacional i Diàlisi de la UdG.

§ A les 19,30 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), i organitzat per Procés Constituent: Quin País Volem?. Acte públic amb Arcadi Oliveres, co-fundador de Procés Constituent.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. Cultural Amics de “Música a l’Esperança”, dins del cicle Música a l’Esperança, XXVI Cicle de Concerts: Carles Marigó (piano) presenta el seu disc Moments, amb obres de Franz Schubert i Serguei Rakhmàninov.

Dissabte 13 de maig

§ De 9,30 a 20 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzat per l’Ajuntament de Blanes, Comerç Blanes Centre i Guia Animal Girona: II Animal Fest – Blanes 2017 -, amb exhibicions, desfilades, concurs de dibuix infantil, estands de protectores, gossos d’assistència, agility, perruqueria canina, detecció d’explosius, concurs popular caní i inflables.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Nabac Grup, presenta el seu nou espectacle de música Records per a tu.

§ De 18 a 20 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya i organitzat per l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa: En Joc 2017. Vine a jugar a la plaça.

§ A les 19 hores, al local de l’Esbart Joaquim Ruyra, ubicat a les instal·lacions de l’antic pavelló d’esports, al C. de Josep Tarradellas, 2, i dins del Cicle de Dansa i Salut 2017: Biodansa (taquillatge invers), amb Petra Ummamayi, especialista amb Biodansa, teràpia del so i focusing.

Diumenge 14 de maig

§ De 9 a 21 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, organitzada per la Federació Catalana de Futbol: Fase Final Base Femení de Futbol Sala.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Primer concert de celebració del 20è aniversari del Cor de Cambra Sota Palau.