Blanes ha acollit les Finals dels Campionats de Catalunya Universitaris

La  Ciutat Esportiva de Blanes i el camp de futbol de Can Borrell de Blanes han acollit recentment la final dels Campionats de Catalunya Universitaris  2011-12, amb la participació de més de 300 estudiants esportistes de les diferents universitats catalanes. En total han participat 22 equips en 6 modalitats esportives diferents: voleibol, futbol sala, bàsquet , handbol, hoquei patins (mixt) i futbol (masculí).

La responsabilitat de l’organització d’aquests campionats  l’ha exercit aquest any la Universitat Pompeu Fabra com universitat  coordinadora dels Campionats de Catalunya Universitaris de l’Esport Català Universitari (ECU). Cada curs, de forma rotatòria, una universitat catalana exerceix l’organització dels Campionats de Catalunya universitaris.

La UPF ha escollit la realització de la final d’aquests campionats a la Ciutat Esportiva de Blanes per la gran qualitat  de les seves instal·lacions, i les facilitats obtingudes  des  de l’Ajuntament de Blanes i especialment des de l’Àrea d’Esports. Les dimensions de la instal·lació ha permès que competissin simultàniament 10 equips i aquest fet ha comportat un estalvi de temps i de mitjans que ha beneficiat a tots els participants.

El resultats d’aquestes finals han estat els següents:

Volei masculí :
Campió : Universitat Rovira i Virgili
Sotscampió : Universitat de Barcelona

Volei femení:
Campió : Universitat de Barcelona
Sotscampió: Universitat de Lleida

Futbol sala femení:
Campió: Universitat de Lleida
Sotscampió: Universitat de Barcelona

Futbol sala masculí:
Campió: Universitat de Barcelona
Sotscampió: Universitat Ramon Llull

Bàsquet masculí:
Campió: Universitat de Girona
Sotscampió: Universitat de Barcelona

Bàsquet femení:
Campió: U. Politècnica de Catalunya
Sotscampió: Universitat Rovira i Virgili

Handbol masculí:
Campió:Universitat  Ramon Llull
Sotscampió: Universitat de Vic

Handbol femení:
Campió: Universitat de Barcelona
Sotscampió: Universitat de Vic

Futbol masculí:
Campió: Universitat de Lleida
Sotscampió: Universitat de Girona

Hoquei patins mixt:
1r. Lloc: Universitat de Girona
2n. Lloc: Universitat Autònoma de Barcelona
3r. Lloc:  Universitat de Barcelona

La valoració d’aquest esdeveniment per part dels participants i organitzadors ha estat molt positiva i compleix amb escreix l’objectiu d’aquests campionats universitaris com són el foment de la pràctica esportiva i els valors en la formació integral dels estudiants esportistes,  fet que vincula les universitats, patrocinadors,  entitats i organismes amb  l’Esport Català Universitari.