Activitats a Blanes del 7 al 10 d’abril

Divendres 7 d’abril

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) com a homenatge a Pepita Serrano, que va introduir el “playback” a Blanes, el Grup Miratge posa en escena El món dels duets-duos-duet.

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzat per Acció Solidària Mediterrània, en el marc de les jornades solidàries pels refugiats d’Atene, presentació del llibre Cartes a Síria, a càrrec de Fina Llaràs Jordana, i connexió en directe amb Atenes: “Joves no acompanyats”.

§ A les 19,30 hores, a la sala García-Tornel (C. Ample, 11), inauguració de l’exposició Abraxas, d’Isaac Ulam.

§ A les 21 hores, a la Pl. dels Països Catalans, i organitzats per Acció Solidària Mediterrània, en el marc de les jornades solidàries pels refugiats d’Atenes: Tastets del Món i Concerts en Acústic.

§ A les 22,30 hores, a l’Espai Creatiu Morralla (Av. de l’Estació, 70 -nau 4-), i dins del Cicle d’Activitats del 10è Aniversari de Morralla: Concert de Punks and Company, Prozak Soup i Atzembla.

Dissabte 8 d’abril

§ A les 9,15 hores (sessió d’iniciació a les 8,30 hores) des del Santuari del Vilar a Montbarbat (14 km), i organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física: Matinal de Marxa Nòrdica.

§ A les 10 hores, al Pg. de Mar, i organitzada per Acció Solidària Mediterrània, en el marc de les jornades solidàries pels refugiats d’Atenes: Caminada popular.

§ A les 17 hores, al Pg. de Dintre, i organitzat per Acció Solidària Mediterrània, en el marc de les jornades solidàries pels refugiats d’Atenes: Pati de tallers.

§ A les 19 hores, a la platja central, a l’alçada del C. Ample, i organitzada per Acció Solidària Mediterrània, en el marc de les jornades solidàries pels refugiats d’Atenes: Acte central de sensibilització.

§ A les 19 hores, al local de l’Esbart Joaquim Ruyra, ubicat a les instal·lacions de l’antic pavelló d’esports, al C. de Josep Tarradellas, 2, i dins del Cicle de Dansa i Salut 2017.
Biodansa (taquillatge invers), amb Petra Ummamayi, especialista amb Biodansa, teràpia del so i focusing.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), posta en escena d’Explica’m un conte, d’Elisenda Guiu. Dirigida per Mariona Casanovas i interpretada per Eduard Benito, Marta Codina i Jacob Valtramunt.

§ A les 21 hores, a la Pl. dels Països Catalans, i organitzat per Acció Solidària Mediterrània, en el marc de les jornades solidàries pels refugiats d’Atenes: Sopar popular.

§ A les 22,30 hores, a la Pl. dels Països Catalans, i organitzat per Acció Solidària Mediterrània, en el marc de les jornades solidàries pels refugiats d’Atenes: Concerts.

Diumenge 9 d’abril

§ A les 11 hores, a la parròquia de Sta. Teresa (C. de Ca la Guidó, 87), benedicció de palmes i palmons.

§ A les 12 hores, a la parròquia de Sta. Maria (Pl. de l’Església), benedicció de palmes i palmons.

§ A les 12,15 hores, a la parròquia de la Sagrada Família (C. de Francesc Macià, 21), benedicció de palmes i palmons.

§ De 12 a 22 hores, a l’espai existent al costat del local de l’AV de la Ctra. de Lloret – La Pedrera, ubicat a l’Av. de Joan Carles I, 91, i organitzada per la referida associació: Fiesta Feria de Abril, amb l’actuació d’Antonio Granada i el quadre flamenc d’Eva Mor. Ball per a tothom.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Cineclub Fortuny presenta El cor del pi negre, pel·lícula dirigida pel blanenc Jaume Pujadas, i col·loqui amb els assistents.

Dilluns 10 d’abril

§ A les 20,15 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, (Pg. de Dintre, 29), lletraminúscula presenta l’acte poètic literari “taronges calentes”, de Joan Adell.