Activitats a Blanes el 31 de març, 1 i 2 d’abril

Divendres 31 de març

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada per l’Associació de Dones Artesanes de Blanes (ADAB), Xerrada: Mindfulness i meditació per l’equilibri interior, a càrrec de Germán Ramos Torrecillas, coaching essencial i màster en PNL.

Dissabte 1 d’abril

§ De 8 a 20 hores, a la Esportiva de Blanes, organitzada pel Consell Comarcal de la Selva i l’Esportiu Blanenc de Gimnàstica Rítmica: Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica.

§ D’11 a 13 hores, a l’Escola bressol Can Borell (C. de Rubén Darío, 14) activitats programades amb motiu del 10è aniversari del centre.

§ De 12 a 22 hores, a l’espai existent al costat del local de l’AV de la Ctra. de Lloret – La Pedrera, ubicat a l’Av. de Joan Carles I, 91, i organitzada per la referida associació: Fiesta Feria de Abril, amb l’actuació d’Antonio Granada i el quadre flamenc d’Eva Mor. Ball per a tothom.

§ A les 17 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), acte solidari de commemoració del Dia Mundial del Pàrkinson: Espectacle de dansa amb la participació de les escoles de dansa Miriam Beltran, Esclat, Daina, EMID (Palafolls) i Alira (Lloret), i l’Associació de Dansa Élancé.

§ De 18 a 20 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa: En Joc 2017. Vine a jugar a la plaça.

§ A les 22 hores, a l’Espai Creatiu Morralla (Av. de l’Estació, 70 -nau 4-), i dins del cicle d’activitats del 10è aniversari de Morralla: Concert d’El Diluvi, Segonama i Teoria del Qua.

Diumenge 2 d’abril

§ De 8 a 15 hores, amb sortida i arribada al Pg. de Mar, i organitzada pel Centre Excursionista de Blanes: XXVI Ruta de les Ermites.

§ De 8,30 a 16 hores, amb sortida i arribada al C. del Matagalls, i organitzada pel Club Ciclista Blandense: 2a. Marxa Cicloturista Cuando yo corría (dues rutes, una de 124 km i una altra de 81 km).

§ De 9 a 13 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Bàsquet Blanes: Trobada d’Escoletes de Bàsquet.

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona ma La Ganga.

§ A les 11,30 hores, des de l’antic pavelló d’esports (C. de Josep Tarradellas, 2), fins a la Pl. dels Dies Feiners, amb recorregut pel Pg. de la Marina, Pg. de Cortils i Vieta i C. Ample, i organitzat per Acció Solidària Mediterrània: Marxa solidària + batucada.

§ A les 13 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzat per Acció Solidària Mediterrània: presentació de les Jornades Solidàries de Sensibilització amb els Refugiats Sirians, lectura de manifest i actuacions.

§ A les 19 hores, a la Casa del Poble (Passeig de Dintre, 18), i organitzat per Acció Solidària Mediterrània: Projecció del documental Nacido en Siria i debat.