Els Botiguers de Blanes Centre i ‘la Caixa’ entreguen 3.000 euros a dos entitats benèfiques

comerciants, càncer, parkinson, La Caixa

Isabel Canaleta (Associació Contra el Càncer de Blanes), Xavier Ponsatí, Lluís Pascual i Antònia Escalé (Associació Catalana de Parkinson de Blanes)

A través de la Targeta Blanes Comerç, l’Obra Social «la Caixa» i l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) van entregat ahir un total de 3.000 euros a dues entitats de Blanes: l’Associació Contra el Càncer i l’Associació Catalana de Parkinson de Blanes, La Selva i el Maresme. Aquesta donació és fruït de la campanya solidària que destinava 1 euro a projectes socials per cada compra realitzada amb la Targeta Blanes Comerç, del 30 de novembre de 2011 al 15 de gener de 2012.

Durant l’acte d’entrega, els representants de les dues entitats beneficiàries han agraït aquesta aportació econòmica, que els ajudarà a tirar endavant moltes accions.

El president de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, Lluís Pascual, ha explicat que «aquest gest és possible gràcies a tota la gent que anònimament fa servir la Targeta Blanes Comerç per comprar als establiments».

Per la seva banda, el delegat d’àrea de negoci de ‘la Caixa’ a la Selva Marítima, Xavier Ponsatí, ha comentat que «aquest tipus d’accions socials impulsarà a què molta gent es faci la Targeta Comerç per ajudar a les entitats locals». Aquesta iniciativa també s’ha portat a terme a una trentena de municipis gironins on funciona la Targeta Comerç, i ha beneficiat 24 entitats diferents.

La Targeta Blanes Comerç és una iniciativa que va començar l’any 2010 a Blanes i que ja ha entregat molts regals: prop de 20.000 hores gratuïtes d’aparcament, entrades per a concerts, espectacles, partits de futbol i museus, televisors, bicicletes, fruita, bosses de la compra i descomptes a botigues de bijuteria i a benzineres, entre molts altres.

La Targeta es pot sol·licitar als més de 100 establiments associats de l’ABBC i a les oficines de «la Caixa» de Blanes. Està exempta de quotes d’alta i manteniment, la renovació també és gratuïta i es pot domiciliar a qualsevol entitat. També permet disposar d’efectiu a dèbit en qualsevol caixer de “la Caixa”.