ICV-EUiA i Batega per Blanes demanen que l’Ajuntament es personi per la suspensió cautelar de la C-32

Imatge de la consulta popular que es va fer el 17 d’abril de 2016 / Blanesaldia.com

La sala del contenciós administratiu del Tribunal de Justícia de Catalunya admet a tràmit el recurs i la petició de suspensió cautelar del projecte de prolongació de l’autopista C-32, i ha donat nou dies hàbils als Ajuntament de Blanes i Lloret per personar-se en el procediment.

Aquesta decisió és un pas endavant per a la Plataforma Aturem la C-32 i totes les entitats que li donen suport i a l’hora és una nova possibilitat per a que els ajuntaments de Blanes i de Lloret puguin donar resposta a les consultes populars que es van fer durant el mes d’abril del 2016.

És per aquest motiu que els grups municipals d’ICV-EUiA i Batega per Blanes exigeixen al consistori que es personi en el procediment. Els dos grups municipals, que sumen sis dels 21 regidors i regidores del Plenari, insten a l’alcalde i a l’equip de govern que treballin per impossibilitar aquest atemptat als paratges de Blanes i Lloret.

També, demanen que l’Ajuntament es personi en el recurs per tal de traslladar la voluntat popular i els antecedents en relació al projecte d’ampliació de l’autopista fins a Lloret de Mar.

D’aquesta manera, la institució local podrà complir el mandat popular de les prop de 2.000 veus que van dir NO a la C-32 a Blanes, un no clar i contundent que en el seu moment es van veure orfes de representació dins de l’equip de govern, malgrat que dos dels socis del mateix han dit estar també en contra del projecte.