Comencen els tallers a l’Espai Creatiu Morralla de Blanes

Taller de teatre / Foto: Ajuntament de Blanes

Aquesta setmana s’ha iniciat la nova programació d’hivern de l’Espai Creatiu Morralla de Blanes. Aquesta programació, la primera que es fa al nou espai, ubicat al carrer Avinguda de l’Estació núm. 70, ha recuperat l’esperit participatiu que sempre ha caracteritzat les activitats de Morralla Espai Creatiu.

Aquesta oferta gratuïta de tallers es composa de 10 tallers que passen des de l’expressió corporal (circ, teatre, Hip Hop), l’expressió artística (Dibuix, Manga), l’àmbit musical (Bateria, guitarra) i noves tecnologies aplicades a la música (Dj, gravació musical).

Com a novetat aquest any hi ha un nou àmbit, el de les teràpies naturals que ofereix als participants l’oportunitat d’apropar-se aquest món.

Des de l’Àrea de Joventut es fa una molt bona valoració de la resposta dels joves a l’oferta de tallers, ja que actualment es compta amb un total de 125 participants (69 noies i 56 nois) d’edat compreses entre els 15 i els 24 anys. Tots els tallers han tingut una elevada demanda, i per dos d’ells, el de DJ i el de Hip Hop, s’han hagut de crear dos grups per tal de satisfer totes les demandes.