La PAHC de Blanes demana ajudes per als sense sostre

Arxiu

La Plataforma d’Activistes per l’Habitatge (PAHC) alerta que les baixes temperatures afecten de manera molt directa i greu a les persones sense habitatge del municipi que sobreviuen al carrer, a caixers automàtics o es resguarden a cases o locals abandonats.

Amb l’objectiu d’ajudar a aquestes persones s’ha creat un grup obert a tothom de persones voluntaries a les xarxes socials, que ja ha començat a organitzar-se per fer un recompte i elaborar un cens, per així poder ajudar amb menjar,mantes i roba a aquestes persones sense llar.La primera reunió presencial es farà a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge del carrer Mas Enlaire,3 dissabte 21 de gener a les 16:30h.

PAHC de Blanes

Aquest grup solidari demanarà per escrit ja a l’Ajuntament urgentment un protocol i habilitar instal.lacions per cobrir les necessitats bàsiques d’higiene personal,alimentació i descans de les persones sense sostre del municipi de Blanes.

Volem recordar que la PAHC va crear fa tres anys ja la comissió per a la recuperació d’aliments per posar remei a la falta de recursos de famílies que no poden alimentar-se a causa de la crisi econòmica. Els aliments es treuen dels excedents en bon estat del mercat municipal, del passeig de Dintre i altres establiments. Cada dissabte a les 12’30h a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge i que dona suport a aquesta nova iniciativa solidaria.