anuncio_erc

S’han presentat 203 treballs als Premis Recvll 2012, un 37% més que l’any passat

Portada del proper número de «Recvll»

RECVLL enceta el 2012 amb una notícia estimulant i sobretot esperançadora. Hem tancat la convocatòria dels nostres 48a Premis Literaris amb un rècord de participació: 203 treballs distribuïts d’acord amb les bases de la convocatòria en 63 per a la narració; 14 periodisme; 10 retrat literari; 72 de poesia i 44 de teatre.

El treballs s’han incrementat en un 37% en relació a l’any passat i la distribució geogràfica és aquesta: Barcelona 113, Girona 27, Tarragona 20, País Valencià 18, Balears 12, Lleida 7, Blanes 4 i altres 2, segons informa la revista local en una informació del número que es posarà a la venda la propera setmana.

Com a blanencs, sentim un legítim orgull per l’excel·lent acollida que tenen els nostres premis arreu de Catalunya, les Illes i el País Valencià, signe evident que gaudeixen de confiança, credibilitat i prestigi dins l’àmbit cultural català, conseqüència lògica del rigor, seriositat i transparència d’aquest concurs que compta amb 48 anys d’història ben reeixida.
Ara la feinada és del jurat, que s’ha de llegir abans del mes març tots els treballs i discernir quin és el millor de cada convocatòria. Ànims, doncs. Cultura en marxa!