Activitats a Blanes el dies 27, 28 i 29 de gener

Divendres 27 de gener
§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal de Blanes (Pg. de Catalunya, 2), i dins de l’espai Hora del Conte. «Contes de … pooooooor!», amb La Minúscula.  Abans de començar es farà  lliurament dels «Diplomes del Lecto» als nens i nenes que han format part del programa  Nascuts per Llegir i que aquest any fan 4 anys.

§ A les 20 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31): Acte de lliurament dels Fons dels Projectes de Cooperació de l’exercici de 2011.

Dissabte 28 de gener
§ De les 9,30 a les 20,30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzada per la Federació Espanyola de Patinatge, el Blanes Hoquei Club Fundació i l’Ajuntament de Blanes. 3a edició de l’OK Stars. Trobada dels millors jugadors d’hoquei del país, per oferir la vessant més espectacular d’aquest esport, amb el següent calendari:
A les 9,30 hores. Torneig prebenjamí i benjamí, amb la participació de 33 equips i més de 300 nens.
A les 11 hores. Ponència de l’entrenador Juan Manuel Lillo. Tot seguit, clínic d’entrenadors i taula rodona.
A les 17 hores. Partit OK Stars femení.
A les 18 hores. Concurs d’habilitats.
A les 19 hores. Partit OK Stars masculí.

Diumenge 29 de gener
§ De les 8,30 a les 19,30 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Rítmica Blanes: Copa Ciutat Esportiva Vila de Blanes, de Gimnàstica Rítmica.

§ De les 10 a les 13,30 hores: Visita lliure a les ermites de Sant Joan i de Sant Francesc.

§ A les 13 hores, a l’auditori del Centre Catòlic de Blanes (C. de Roig i Jalpí, 16), i organitzat per l’Agrupació Pessebrista de Blanes.
Acte de repartiment de premis del 82è Concurs de Pessebres.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic de Blanes, ubicat al C. de Roig i Jalpí, 16, i dins del VIII Cicle de Concerts Hivern/Primavera 2012, organitzat per les Joventuts Musicals de Blanes: Concert  extraordinari de música clàssica (piano) a càrrec de Carles Marigó Sarrión.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes, ubicat al C. Ample, 26. Posta en escena  de «Canigó», de Jacint Verdaguer. Amb Lluís Soler.