Marta Torner/Quique Mir (CV Blanes/CN Port d’Aro) Campions de Catalunya classe 420 de forma provisional al IGPVB’17

Avui, últim dia de regates

Club Vela Blanes

A falta de la última jornada i amb tot per decidir, sobretot a la classe 420, s’ha dut a terme a Blanes la tercera jornada de competició al IGPVB’17. Una altre jornada matinera que ha permet fer tres proves més i ja sumen un total de 18 entre ambdues classes, amb vents del 230º que han anat dels 15 als 17 nusos.

Intractable el suec Lenander al que serà difícil treure la primera plaça a la classe europe, essent els regatistes del CN Estartit, Oriol Pinya i Sergi Pérez qui completaran el podi. La primera classificada femenina, Selma Valjus de Finlàndia, ocuparà molt probablement la 4 posició. Oscar Boronat del Club Vela Blanes, ha tornat a guanyar una plaça a la classificació en la jornada d’avuí, i ara es 14è.

A la classe 420 es on estan produint-se les “grans” lluites pel podi. Sobretot pel que fa referència al Campionat de Catalunya. Al tancament de la jornada d’avui Marta Torner/Quique Mir (CV Blanes/CN Port d’Aro) es situen al capdavant del Campionat de Catalunya.

Tot i el bons resultats de la parella, només un punt entre ells separen els tres aspirants al podi. Les dues jornades de demà seran decisives inclús per fer-se amb el Trofeu IGPVB 2017 que de moment dominen les alemanyes Hoffman i Leitl al capdavant de la classificació.