50è aniversari de la Parròquia de la Sagrada Família de Blanes

Aquest any se celebra el 50è aniversari que fou erigida la Parròquia de la Sagrada Família al barri Els Pins, que va ser clau en la cohesió i la dinamització d’un barri en ple creixement i amb gent procedent de diferents llocs de l’estat.

Per aquest motiu, una comissió ha començat a treballar en l’organització de diferents actes.

 

Segons han informat el promotores del actes, es farà una exposició de fotografies complementada amb un documental, una jornada dedicada a l’agermanament amb Dapaong (Togo) i un dinar de germanor dedicat al moviment juvenil al voltant de la parròquia, amb un record especial del que va representar la casa de colònies de Santa Ceclina.

Per finalitzar aquesta celebració, el diumenge 16 de Setembre es farà una Missa Solemne amb la presència del Bisbe i d’alguns dels capellans que han passat per la Parròquia.

Recollida de fotografies

Per aquest motiu s’ha organitzat els propers dies una recollida de fotografies, a la rectoria dels Pins, doncs es cerca imatges relacionades amb les activitats de la parròquia. Són els dies 16 i 23 de febrer, entre les 19:30 i les 20:30. També, els 18 i 25 de febrer, entre les 12:00 i les 13:00, i entre les 19:00 i les 20:00

Recordem que entre aquestes fotografies, hi poden haver actes litúrgics, actes al carrer (per exemple, la celebració del Corpus, o aniversaris de la coronació de la Mare de Déu del Vilar), activitats de monitors o les colònies de Santa Ceclina.

La comissió agrairà la participació i la col•laboració de la gent que ha tingut algun vincle amb la parròquia al llarg d’aquests 50 anys, i estem a la vostra disposició per a l’aportació de noves idees.

Fotos: Comissió actes 50è aniversari Parròquia de la Sagrada Familia