Presentació a la Ciutat Esportiva de Blanes del Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol

Federació Catalana d’Handbol

Blanes ja comença a escalfar motors de cara al proper esdeveniment esportiu que allotjarà la Ciutat Esportiva tot just d’aquí a uns dies. Es tracta del Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol, que organitza la Federació Catalana d’aquesta disciplina esportiva i que es farà del 2 al 7 de gener de 2017.

Prova d’aquest ambient previ és l’acte que va tenir lloc la tarda d’aquest passat diumenge en l’equipament que l’allotjarà, la Ciutat Esportiva Blanes (CEB).

Les seleccions catalanes que participaran en el campionat van fer un entrenament simultani a les sis pistes habilitades de la CEB. Després dels entrenaments, es va fer una breu cerimònia oficial que van encapçalar l’alcalde de Blanes acompanyat del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Miquel Lupiáñez i Joel Comas respectivament, així com del president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral.

També van participar en la presentació del campionat la regidora de Promoció de la Ciutat, Dafne Galvany, i la regidora de l’Ajuntament de Blanes, Dolors Rubio, a més a més d’altres representants esportius. Així, s’hi comptaven el vicepresident i el delegat a Girona de lade la Federació Catalana d’Handbol, Josep Puigrodon i Josep Maria Casamitjana respectivament, i el representant de Redsport a Catalunya, José Luis Caña,

Durant els parlaments es va destacar l’esforç que significa a nivell organitzatiu un esdeveniment d’aquesta magnitud, on hi haurà més de 300 partits programats, amb més de 2.000 esportistes inscrits, i una previsió de més de 6.000 persones acompanyants.