Activitats a Blanes els dies 2, 3 i 4 de desembre

Divendres 2 de desembre

§ A les 18 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament: Inauguració de la 24a edició del Pessebre Monumental realitzat per alumnes de l’institut Serrallarga amb la col·laboració de l’Agrupació Pessebrista, i de l’encesa de l’enllumenat de Nadal de la façana de l’Ajuntament.

§ A les 19 hores, al vestíbul de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), inauguració de l’exposició de material de CASTOR, Cercle Astronòmic de la Tordera, i visita guiada a càrrec de membres de l’associació.

gestio_aigua_blanes§ A les 19,30 hores, a la sala d’actes de la Casa de la Cultura, ubicada al C. de Mn. J. Arcelós, 7, i organitzada per la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Blanes: Càpsules de Ciència. “El DNA de la gamba rosada: un rebost de gens que parlen”. Conversa amb les investigadores de la UdG Laia Planella i María Inés Roldán.

§ A les 20 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), i organitzada per CUP Blanes, xerrada debat sobre «El negoci de l’aigua a Blanes». Amb intervencions de Montserrat Vinyerts, Josep Rost i Jaume Pujades.

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), i organitzada per Creu Roja Joventut, amb la finalitat de recaptar fons per a la campanya de joguines: Nit de Monòlegs amb José Bailón, Ángel del Moral, Carlos del Pozo, Charlie Pee, Jordi Merca i Rony.

Dissabte 3 de desembre

§ A les 10 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), i organitzada per l’Ajuntament de Blanes: Audiència Pública sobre els Pressupostos Municipals de 2017 i la situació actual de les finances, cercant la participació de la ciutadania.

§ D’11 a 13 hores, a l’Espai Creatiu Morralla (Av. de l’Estació, 70 -nau 4-): Circ en família. Espai de circ per a joves i infants.

§ A les 13 hores, a la Casa del Poble, ubicada al Pg. de Dintre, 18, 1r.: inauguració de l’exposició D’un temps, d’un país, de Pol Peiró.

§ A les 16 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzat per l’ABBC: Sorteig de vals de compra i xocolatada popular.

§ De 18,30 a 20 hores, al carrer de Tapioles: Inauguració de la decoració nadalenca d’aquest carrer feta pels nois i per les noies de l’Associació Kedem, xocolatada popular i música.

§ A les 22,30 hores, a l’Espai Creatiu Morralla (Av. de l’Estació, 70 -nau 4-) concert Local Beats, amb Line Up, Navidark, Arting, Jaik, Lluís Viladomat, Demut i Néstor Valenciano.

Diumenge 4 de desembre

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera: mercat d’articles de segona ma La Ganga.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes, i amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Dansa per la Marató, amb l’Escola de Dansa.