Un incendi a Blanes causa danys materials en un garatge

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Un total de quinze dotacions de diferents cossos d’emergència han hagut d’intervenir entre la mitjanit de dimecres i la matinada d’aquest dijous en l’extinció d’un incendi que s’ha produït en un garatge situat al barri d’Els Pavos de Blanes, sense que s’hagi produït cap víctima. La Policia Local de Blanes ha rebut l’avís quan eren les 23:49 h i el servei ha finalitzat una hora i mitja més tard, aproximadament.

Al arribar al lloc dels fets, Policia Local i Protecció Civil de Blanes han comprovat que el foc estava localitzat en el pàrquing. Mentre s’iniciaven les primeres tasques d’intervenció i extinció, s’han desallotjat les 17 persones que hi havia en aquells moments en els edificis afectats per l’emergència, distribuïts en un total de vuit pisos.

A conseqüència de l’incendi, s’han cremat dues ciclomotors i una rentadora que estaven a la zona afectada. Cap persona ha hagut de ser atesa per efectes del foc i/o inhalació de fum, i pel que fa al pàrquing tampoc ha resultat afectat cap altre vehicle que estigués estacionat en aquells moments, així com tampoc cap habitatge.

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Respecte el mateix aparcament, tampoc no hi ha hagut danys greus, llevat de la instal·lació elèctrica i els baixants d’aigua del pàrquing. També han quedat malmeses les parets a l’entorn del focus de l’incendi, així com altre tipus de material que hi havia en l’àrea afectada.

La major part de les dotacions que han actuat en l’emergència han estat del cos de Bombers de la Generalitat, amb un total de 7, distribuïts en 5 camions d’extinció: 2 de Lloret de Mar, 2 altres d’Hostalric i 1 de Maçanet.

D’altra banda, hi ha hagut tres patrulles de la Policia Local de Blanes, el cap de Protecció Civil, dues dotacions dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del SEM, Servei d’Emergències Mèdiques.