Freebike de Blanes regala bicicletes a 24 famílies afectades per la crisi econòmica

Iniciativa solidaria de Freebike

La campanya “Que la crisi no li prengui la il·lusió”, impulsada per l’empresa de ciclisme Freebike de Blanes, ha aconseguit que 24 famílies amb problemes econòmics hagin pogut regalar als seus fills i filles una bicicleta el dia de Reis. Els beneficiats han rebut els obsequis amb molt d’entusiasme, sobretot els més petits, per als quals una bicicleta és un dels regals més preuats.

Cáritas ha seleccionat acuradament les famílies beneficiàries tenint en compte el nivell econòmic i les necessitats de cadascuna d’elles.

 

José Luis Uréntez va guanyar una Orbea Tuareg 2012

La majoria de les bicicletes que s’han entregat han estat aportades per veïns de Blanes i els municipis de les rodalies que ja no les feien servir, i els mecànics de Freebike les han reparat i les han posat a punt per entregar-les en perfecte estat.

D’altra banda, les persones que han donat suport a la campanya han participat en el sorteig d’una bici: els que han comprat durant les festes nadalenques -Freebike ha destinat l’1% de les seves vendes a finançar les reparacions de les bicicletes recollides-, els prescriptors -més de 130 comerços de la comarca- i els que han entregat les bicicletes solidàries. El guanyador ha estat José Luis Uréntez, que s’ha emportat una Orbea Tuareg 2012.

El gerent de Freebike, Joan Zurita, ha mostrat la seva satisfacció per l’èxit d’aquesta campanya, que “durant els darrers cinc anys ha aconseguit portar la felicitat a moltes llars”, ha explicat.