Detingut un conductor per circular a 233 km/h per l’AP-7 a l’alçada de Maçanet de la Selva

Foto: Mossos d’Esquadra

Efectius de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit (ART) de Girona van detenir el passat 5 de gener Laurent Frederic L., de 42 anys i nacionalitat francesa, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els mossos d’esquadra de trànsit estaven realitzant un control de velocitat la nit del 5 al 6 de gener, al punt quilomètric 73.5, a l’alçada del terme municipal de Maçanet de la Selva.

 

Quan faltaven cinc minuts per la mitjanit, els agents van detectar un conductor que circulava amb el seu turisme a 233 quilòmetres per hora a l’autopista AP-7, en direcció sud.

Els agents van aturar el vehicle, van identificar el conductor i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, tipificat a l’article 379 del Codi Penal, atès que va sobrepassar en més de 80 km/h el límit de velocitat permès, que en aquest punt de via és de 120 km/h.

Els mossos van citar posteriorment el conductor, que no té antecedents, per presentar-se davant l’autoritat judicial del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.