Accident mortal d’un veí de Blanes a la Roca del Vallès

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que ahira a la tarda es va registrar un accident mortal a la C-60 a la Roca del Vallès (Vallès Oriental) entre els punts quilomètrics 8-8,5, en sentit Granollers. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident a les 16.25 hores. Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col•lisió frontal entre un turisme i una furgoneta. La furgoneta ha caigut per un terraplè i el conductor ha resultat mort. Es tracta de José Miguel P.M, de 58 anys, nacionalitat espanyola i veí de Blanes. Segons informa El 9 Nou, es tracta de la primera víctima mortal de l’any a la xarxa viaria de Catalunya. D’altra banda, el conductor del turisme ha resultat ferit de gravetat i l’han traslladat a l’hospital de Granollers.

Pel que fa a l’afectació viària, entre 16.30 i 16.39 h, la calçada ha estat tallada en tots dos sentits. S’han fet desviaments cap a l’AP-7 en sentit Mataró i per la BV-5001 i la mateixa C-60 en sentit Granollers. A les 16.39 h, la calçada s’ha reobert en tots dos sentits. Hi ha hagut un màxim de congestió de 2 km i mig en sentit Granollers. Des de les 18.00 h, la situació està normalitzada.

En el sinistre hi han intervingut tres dotacions de Mossos d’Esquadra, set vehicles de Bombers i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).