Activitats a Blanes els dies 15, 16 i 17 de juliol

Divendres 15 de juliol

§ De 19 a 24 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzat per l’AEiG Pinya de Rosa.
“Lleure cap a Grècia: cooperació amb el camp de refugiats Skaramagas”. Berenar popular per recaptar diners per comprar material per als infants del camp de refugiats, amb danses, castellers, gegants, cantautor i dj’s.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) el Grup Miratge (teatre, poesia i música de la Casa d’Ardales), presenta Un Tomb per Catalunya.

§ A les 21 hores, al Casal La Cooperativa (carrer de la Muralla, 28) concert amb JR Blond Blanes i Retrofesta dels 70s i 80s.

Dissabte 16 de juliol

§ De 9 a 10 hores, al Pg. de la Mestrança, darrere d’El Frare, i organitzat pel Centre d’Estudis Ioguics Suryanamascar: Trobada de ioga a l’aire lliure.

§ De 9 a 21 hores, a la platja Central, i organitzat pel CF Atlètic Blanes i el CD Blanes: torneig de futbol platja Blanes 2016.

§ A les 18 hores, al Casal La Cooperativa (carrer de la Muralla, 28): Ball de Lindy Hop.

§ A les 18,30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43.
Nit de l’Esport Blanes 2016.

§ A les 20 hores, amb punt de trobada davant de l’Oficina de Turisme de la Pl. de Catalunya.
Visites guiades pel municipi.

§ De 21 a 24 hores, a l’esplanada del castell de Sant Joan, i organitzat pel Cercle Astronòmic de La Tordera: plantada de telescopis.

§ A les 21,30 hores, a la Pl. de l’Església: sopar a la fresca del Centre Excursionista de Blanes.

Diumenge 17 de juliol

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona ma “La Ganga”.

§ De 9 a 21 hores, a la platja Central, i organitzat pel CF Atlètic Blanes i el CD Blanes: Torneig de futbol platja Blanes 2016.

§ D’11 a 15 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), i com a acte a benefici de la Fundació Josep Carreras, per la lluita contra la leucèmia: presentació del Llibre d’Art d’en Joan Gaitán Bruget, que comptarà amb l’actuació de la cantant blanenca Ruth Cerdán, acompanyada de la guitarra d’en Joan Vissi.

§ De 18 a 21 hores, al Pg. dels Càmpings: taller de Turisme Familiar: “15 Jocs Gegants”.

§ A les 19 hores, al Pg. de la Mestrança, al costat d’El Frare, i organitzada per l’Agrupació Sardanista de Blanes: audició de sardanes a càrrec de la Cobla del Col·legi Sta. Maria.