Blanes recupera després de 10 anys la Nit de l’Esport

nit_esportAquest 2016 Blanes celebra el cinquè aniversari de la posada en marxa de la Ciutat Esportiva i per celebrar aquesta primera commemoració assenyalada, des de l’Àrea d’Esports s’ha decidit que una de les millors maneres és recuperar la Nit de l’Esport, que se celebrarà aquest dissabte 16 de juliol, esdevinemt que es va dexiar de fer fa 10 anys.

La intenció és que tingui continuïtat durant els propers anys. L’objectiu no és altre que reconèixer la tasca i els resultats aconseguits per les entitats esportives blanenques durant la passada temporada 2015-2016, a l’hora que es gaudeix d’una estona entretinguda i festiva.

Seguint l’esperit de la originària Nit de l’Esport, totes les entitats que han volgut participar en la festa han determinat elles mateixes a qui volen que se li lliurés el reconeixement. En aquest sentit, han pogut escollir el millor membre de la junta, aquella persona rellevant, un membre històric, etc i/o el millor equip que considerin que també ha destacat, ja sigui pels guanys aconseguits o per l’esforç esmerçat. En tots dos casos, s’ha triat 1 persona/ entitat o bé 1 equip/entitat.

En total, està previst que es lliurin més d’una cinquantena de guardons, corresponents a una trentena d’entitats, associacions i clubs esportius. L’acte l’encapçalarà l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del director dels serveis territorials d’Esports de la Generalitat a Girona, Josep Pujols, i del regidor d’Esports i conseller d’aquesta àrea al Consell Comarcal de la Selva, Joel Comas.

També participaran el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; el diputat d’Esports a la Diputació de Girona, Carles Salgàs; així com regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes. Igualment, tenint en compte l’important pes específic que ha exercit la Ciutat Esportiva Blanes durant tots aquests anys en els municipis de la seva àrea d’influència, s’ha convidat a què s’uneixin a la festa als regidors i tècnics d’Esports de Lloret, Tossa, Malgrat, Palafolls i Tordera.

La Nit de l’Esport 2016 tindrà lloc dissabte vinent, 16 de juliol, a partir de quarts de 7 de la tarda, a la pista verda de la Ciutat Esportiva Blanes. L’acte el presentarà el periodista blanenc de TV3 Rafel Bagot.