S’obre el termini per accedir a sis habitatges amb protecció oficial a Blanes

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per adjudicar sis pisos amb protecció oficial a  Blanes (Selva).  Les normes del procés ofereixen noves condicions després que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, presentés el passat mes de setembre un Pla de xoc per adjudicar els habitatges buits de la Generalitat.  L’Institut Català del Sòl ha construït els habitatges i l’Agència els administra. Les persones interessades en aquests pisos poden informar-se a l’Ajuntament de Blanes i a l’Agència www.agenciahabitatge.cat.

Els dos habitatges de lloguer amb opció de compra estan situats al passatge Mas Torrents, tenen tres dormitoris en una superfície de 66,90 m2 i 72,63 m2, una plaça d’aparcament vinculada i el lloguer mensual és de 307,73 i 330,67 euros. Les persones adjudicatàries signaran un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini podran disposar d’una opció de compra de l’habitatge. Si opten per comprar el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podran donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades.

Els quatre pisos de lloguer estan al carrer d’Àngel Planells i tenen un dormitori en una superfície de 41 m2. El preu mensual del lloguer és de 164,08 euros. Les persones que esdenviguin adjudicatàries signaran un contracte de lloguer subjecte a la Llei d’arrendaments urbans i la normativa d’habitatges amb protecció oficial.