Una exposició recorda el anys del boom turístic a Blanes

Cartell de l'exposició

Cartell de l’exposició

Coincidint amb el Dia Internacional dels Arxius, que se celebrarà el proper 9 de juny, l’Arxiu Municipal de Blanes ha preparat l’exposició «Blanes, sol i platja. Els anys del boom turístic», que restarà oberta del 3 al 30 de juny a la sala Casa Oms, al carrer Ample número 11. L’horari d’obertura és de dilluns a divendres d’11 a 13h.
Es tracta d’una mostra d’algunes de les fotografies que formen part dels fons d’Esperança Ros, Anna Maria Barnés, Ricard Serrat Ayats, Ricard Serrat Rondón i Juli Barber, que es conserven a l’Arxiu Municipal. Algunes imatges es van utilitzar a les exposicions temàtiques els anys 2011, 2013 i 2014.

Ara recuperen aquelles imatges, i també algunes de noves, per fer memòria de com era la vida quotidiana a la platja de Blanes durant els estius de la dècada de 1965 a 1975 aproximadament. Un període en què es van produir grans transformacions urbanístiques, van néixer nous barris i va començar el turisme de masses, que bàsicament buscava sol i platja.

Coincidint amb l’efemèride del 9 de juny, a les 11 del matí es farà una visita guiada a la mostra gratuïta i oberta a tothom, amb la participació d’alguns dels autors de les fotografies. En cas de ser necessari es faran dues visites. Recomanem fer inscripció prèvia trucant a l’Arxiu 972355268 o al mail arxiu@blanes.cat .