Activitats a Blanes els dies 27, 28 i 29 de maig

Divendres 27 de maig

§ De 9,30 a 11,30 hores, amb sortida i arribada al Pg. de Mar i recorregut per tot el passeig marítim, i organitzada pel Seminari Caes: Cursa per la Pau amb la participació d’alumnes de 6è de primària de les escoles de Blanes.

§ A les 19 hores, a la Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), inauguració de l’exposició 25 anys de creació 1991 – 2016 de l’Associació de Dones Emprenedores de Blanes.

§ De 19 a 19,45 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Taller de streching amb l’Escola de Dansa Míriam Beltran i la Carla Martí.

§ De les 20 a les 20,30 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Xerrada: La danza como herramienta pedagógica, amb l’Escola de Dansa Míriam Beltran i la Clara Cano.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), posta en escena de You Say Tomato, de la companyia Sala Trono, amb Anna Moliner i Joan Negrié.

Opera_Prima_NUS§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. Cultural Amics de “Música a l’Esperança”, dins del cicle “Música a l’Esperança, XXV Cicle de Concerts”: Nus. Òpera Prima amb Susanna del Saz, mezzosoprano, Elena Martinell, soprano, Sergi Bellver, tenor, i Lucas Groppo, baríton.

Dissabte 28 de maig

§ De 9 a 20 hores, a la Pl. de l’Onze de Setembre, i organitzada per l’AV de Mas Enlaire: III Fira d’Antiguitats.

§ De 9,30 a 12,30 hores, al camp de futbol Pedro A. Dorado de Ca la Guidó, i organitzada per l’AD Ca la Guidó: Trobada d’Escoletes de futbol, amb la participació dels equips AD Ca la Guidó, CD Blanes, Racing Blanenc, Sils, Sant Pol i Cristinenc.

§ A les 17 hores, a l’antic pavelló d’esports (C. de Josep Tarradellas, 2): Homenatge a la Gent Gran, que constarà d’una desfilada de vestits de paper i country a càrrec del Casal Benet Ribas, sardanes, sevillanes i ball modern a càrrec de la Casa del Mar, records per a tu a càrrec de l’entitat NABAC, i fi de festa i ball amb música en viu.

§ De 17 a 19 hores, a la Pl. de Miquel Martí i Pol, i organitzat per “en JOC”: Vine a la plaça a jugar.

§ De 17,30 a 19 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Esportiu Blanenc de Gimnàstica Rítimica: Gimnastrada 2016 (festival de fi de curs).

§ De 22 a 3 hores, a l’Espai Creatiu Morralla, ubicat a l’Av. de l’Estació, 70 -nau 4-: Concert A càmera lenta (+ grup convidat). Presentació del nou treball del grup local “Lenta”.

Diumenge 29 de maig

§ Tot el dia, a les immediacions del Santuari del Vilar, i organitzada per la Casa de Andalucía de Blanes, “XXIV Romería con Misa Rociera”, amb les següents activitats:
– A les 8 hores, romeria des de la Pl. de Miquel Martí i Pol fins al Santuari d’El Vilar.
– A les 12 hores, misa rociera.
– A les 13 hores, exhibició de cavalls.
– A les 14 hores, potage rociero.
– De 16 a 19 hores, actuacions de la Casa de Andalucía i d’artistes convidats.
– A les 19 hores, salve rociera.

§ De 8 a 15 hores, als carrers dels Papus, dels Filadors i de Raval, i a les places de Mn. Joan Quer i de l’Església, i organitzada per l’Associació d’Estores del Barri de Raval: Elaboració de les Estores de Corpus.

§ De 9 a 13 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes: cloenda de temporada del Club Bàsquet Blanes.

§ De 10 a 13 hores, amb sortida i arribada al Pg. de Mar: III Marxa Solidària “Oncolliga’t en Marxa” (7 km). Organitzada per la Fundació Oncolliga Delegació de Blanes.

§ De 15 a 20,15 hores, als carrers dels Papus, dels Filadors i de Raval, i a les places de Mn. Joan Quer i de l’Església, i organitzada per l’Associació d’Estores del Barri de Raval: Exposició de les Estores de Corpus.

§ A les 17 hores, a l’antic pavelló d’esports (C. de Josep Tarradellas, 2): Homenatge a la Gent Gran, que constarà d’una desfilada de vestits de paper i country a càrrec del Casal Benet Ribas, sardanes, sevillanes i ball modern a càrrec de la Casa del Mar, records per a tu a càrrec de l’entitat NABAC, homenatge a les noces d’or, i fi de festa i ball.

§ A les 20,15 hores, pels carrers dels Papus, dels Filadors i de Raval, i a les places de Mn. Joan Quer i de l’Església: Processó de Corpus.