Activitats a Blanes el dies 6, 7 i 8 de maig

Divendres 6 de maig

§ A les 19 hores, a la sala García-Tornel (C. Ample, 11), presentació de les exposicions A ritme de 2×4 una aproximació al món de l’havanera (Blanes canta al mar) i Un moment, una imatge, d’Irene López i Irene Sanz.

§ A les 20 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) homenatge al cineasta català Josep Maria Forn, amb motiu del 50è aniversari del rodatge de la pel·lícula “La Piel Quemada”, amb assistència de Josep Maria Forn i presentat per Fina Brunet.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. Cultural Amics de Música a l’Esperança, dins del cicle Música a l’Esperança, XXV Cicle de Concerts: Glòria Garcés Trio (Glòria Garcés, veu, piano i composicions, Evandro Correa, guitarra, i Xavi Molina, saxo i clarinet) presenten el CD Nits en Blanc.

Dissabte 7 de Maig

§ De 10 a 13 hores, amb parada informativa al Pg. de S’Abanell, a l’alçada del l’escola J. Ruyra, i organitzada pel Centre d’Estudis Avançats de Blanes, dins de la setmana europea de prevenció de residus “Let’s Clean Up Europe! European Clean-up Day”, amb el lema “Millorem les nostres platges, fora plàstics!”: Jornada de neteja amb voluntaris de les platges de S’Abanell i de la desembocadura de La Tordera.

§ De 17 a 19 hores, a la Pl. de l’Onze de Setembre, i organitzat per “en JOC”: Vine a la plaça a jugar.

§ De 23 a 3 hores, a l’Espai Creatiu Morralla (Av. de l’Estació, 70 -nau 4-), i cogestionada amb la Comissió Musical per Promocionar la Cultura del Hip Hop: Jornada solidària – Concert de hip hop, amb la col·laboració d’artistes i col·lectius de tot el territori català.

Diumenge 8 de maig

§ De 9 a 20 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: Fase Final Base Femení Futbol Sala. Organitzada per la Federació Catalana de Futbol Sala.

§ De 10 a 12 hores, per diferents carrers del municipi, i organitzada per l’AMPA del Col·legi Sta. Maria: Pedalada escolar, amb sortida i arribada a la Pl. de l’Escorxador.

§ A les 18 hores, a la Casa del Poble (Pg. de Dintre, 18) Concert de cançons de Broadway, a càrrec de l’Associació Musical Amateur.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), la Companyia Luthie de Dansa-Jazz posa en escena Trasllats.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): concert. Respirar, Sentir…. Gaudir, amb Núria Grima, violí, Carles Geli, guitarra, i Judit Pedemonte, veu soprano.