Activitats a Blanes els dies 22, 23 i 24 d’abril

Divendres 22 d’abril

§ A les 17,30 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai “Hora del conte” especial Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca: Llegendes i històries de Blanes, amb l’Assumpta Mercader.

§ De 18,30 a 20,30 hores, a la plaça del davant de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i com a acte inclòs dins l’especial Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca: Mostra de dansa a càrrec de l’Esbart Joaquim Ruyra, de les escoles de dansa Esclat, Daina i Miriam Bertran, i de l’Associació de Country Blanes.

§ A les 19 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), presentació del llibre d’homenatge a Josep Bota Gibert Entre tantes llums. Recerca, estudis i notes sobre art, societat i saber, publicades a la revista Blanda (1998 – 2015).

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): “Escoltem les llengües del món. Les llengües que es parlen a Blanes”. Organitzat per l’Oficina de Català de Blanes.

§ A les 19,30 hores, a la Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2): presentació de l’exposició Joves Talents V.4.

§ A les 20 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Debat Dilemes ètics de la ciència del Segle XXI, a càrrec de Salvador Masip, metge, Toni Muñoz, filòsof, i Mar Gibernau, jove estudiant.  Organitzat per Aula Blanes.

§ A les 20,30 hores, a la Pl. de la Verge Maria: II Ram de Mots i concert de Guiem Soldevila (guitarra i veu) acompanyat d’Edmon Bosch (cello).

Dissabte 23 d’abril

§ Tot el dia, al C. Ample i a les places d’Espanya i de la Verge Maria: Fira de Sant Jordi 2016.

Foto: JFG - Blanesaldia

Foto: JFG – Blanesaldia

§ De 9 a 21 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes:  Campionat d’Espanya de Kenpo. Organitzat pel Club Esportiu Shorei-Ryu.

§ De 10 a 13 hores, al Pg. de la Mestrança: XXIX Concurs de Murals de Sant Jordi al Carrer.

§ A les 11 hores, a la confluència dels carrers de Mercaders i de la Verge Maria: Taller infantil “playmais”. Organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre.

§ A les 18 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics: I Cicle de danses al carrer: Taller de jotes amb el grup La Clavellinera. Organitzat per l’Esbart Joaquim Ruyra.

§ A les 18 hores, a la Casa del Poble (Pg. de Dintre, 18): Concert de bandes sonores de pel·lícules La millor pel·lícula de la teva vida a càrrec de l’Assoc. Musical Amateur.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): posta en escena de Conillet, de Marta Galán Sala. Dirigida per Marc Martínez i interpretada per Clara Segura.

Diumenge 24 d’abril

§ De 9,30 a 13 hores, al Pg. de Cortils i Vieta: VI Triatló Vila de Blanes, compost de natació (750 mts a la platja central), bicicleta (20 km de recorregut per circuit urbà) i carrera a peu (5 km pel Pg. de Mar i el Port). Organitzat pel Club Triatló Blanes.

§ A les 12 hores, a la parròquia de Sta. Maria,  amb motiu de la celebració de Sant Jordi, patró de l’Aragó i de Catalunya: Missa aragonesa. Organitza: Agrupación Artística Aragonesa de Blanes.

§ A les 12,30 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics: Lliurament de premis del XXIX Concurs de Murals de Sant Jordi al Carrer i concert a càrrec de la “Bandeta” i la “Minibandeta” de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria.