C’s acusa Marigó de cinisme per la seva incoherència sobre TV Blanes

L’Agrupació de Ciutadans (C’s) a Blanes va criticar en el passat ple a l’alcalde Josep Marigó per “la seva poca credibilitat” i la seva “incoherència” sobre televisió de Blanes. El membre de C’s a Blanes, Moisés Manzano Moreno, en el torn de precs i preguntes del ple, va acusar a Marigó de mentir als blanencs: “vostè va ser un dels principals abanderats en la defensa de la televisió de Blanes, fins i tot deia, i així ho diu el seu programa electoral, que una de les seves prioritats era rescatar TV Blanes”.

“En canvi -va afegir Manzano-, avui estem veient una mostra de cinisme majúscul, quan ens assabentem en aquest ple que està acomiadant a set dels nou components i el posterior tancament de la televisió”.

En aquest sentit, el membre de C’s, va comparar l’actitud de Marigó i del PSC de Blanes, amb l’actitud del PP: “vostès són com el PP, per una banda diuen una cosa al Parlament i a Madrid tot el contrari. Això és doble moral senyor alcalde”.

C’s ha lamentat que Blanes es quedi definitivament sense televisió perquè impedeix “a la ciutadania estar informada de primera mà sobre el que passa al municipi”. En aquest sentit, lamenta que “un ajuntament amb un pressupost de gairebé 60 milions d’euros no trobi una partida de mínims per mantenir la nostra televisió”. Finalment, C’s espera que almenys l’alcalde “no toqui la ràdio local i continuï sent l’emissora de preferència dels blanencs”.