Activitats a Blanes els dies 25, 26 i 27 de novembre

Divendres 25 de novembre
§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai Hora del Conte, “Els sons de l’univers” amb Xevi Comte i Enri Pérez.

 

§ De les 20 a les 22 hores, davant l’Ajuntament, i organitzada per la Plataforma de Dones de Blanes, com a acte de commemoració del 25 de novembre, dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones: Concentració Silenciosa.

 

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i amb motiu de la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics: Concert de Santa Cecília, a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria.

Dissabte 26 de novembre
§ A les 10 hores, al Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu (Av. de l’Estació, 10, Nau 4), Jornada participativa per a l’elaboració del nou Pla Local de Joventut, adreçat als joves de 15 a 29 anys.

§ De les 11 a les 13 hores, davant l’Ajuntament, i organitzat per la Plataforma de Dones de Blanes, i com a acte de commemoració del 25 de novembre, dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones: Estenedor dels Desitjos.

§ A les 12 hores, a la sala polivalent del Club de Vela Blanes, ubicat a l’Esplanada del Port, s/núm: Acte de lliurament del III Premi Es Niell d’Investigació d’Història Marítima de Blanes.

Diumenge 27 de novembre
§ A les 8 hores, al Paratge del Vilar, i organitzada pel Centre Excursionista de Blanes.
II Passafred de Blanes. Caminada popular per les rodalies de Blanes i Lloret amb visita al poblat ibèric de Montbarbat, i dos recorreguts, un de 22,6 km i l’altre de 13 km.

§ De les 9 a les 11,30 hores, al Camp Municipal de Futbol dels Pins, ubicat al C. d’A. Gaudí, s/núm. Acte de presentació dels equips del CD Blanes per a la temporada 2011-2012.

§ De les 10 a les 13 hores: Visita lliure a les ermites de Sant Joan i de Sant Francesc.

§ A les 12,45 hores, des de la Pl. de Mn. J. Quer a la Pl. d’Espanya, i amb motiu de la celebració del Dia del Músic: Cercavila de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria.

§ A les 13,30 hores, a la Pl. d’Espanya, i amb motiu de la celebració del Dia del Músic: Petit Concert.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), El Canal i Teatre Lliure posen en escena l’obra “Dues dones que ballen”, amb Anna Lizaran i Alícia Pérez.

EXPOSICIONS I ALTRES

Fins 29 de novembre
Al Casal Cívic Can Borell, ubicat al Ptge. de Mas Borell, 1-3, i com a acte de commemoració del 25 de novembre, dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.
Exposició: “La lluita per l’oportunitat de viure”.
Horari:
De dilluns a divendres, de 9 a 13,30 i de 15 a 21 hores.

Fins al 27 de novembre
A Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 1, i dins dels actes organitzats per Carl Faust, Fundació Privada, dins de la Setmana de la Ciència 11.
Exposició: “Camins de Salut. Itineraris per conèixer les plantes medicinals de les comarques gironines”.
Horari:
De dimarts a dissabte, de 10 a 13 i e 16 a 20 hores.
Diumenges, de 10 a 13 hores.

26 i 27 de novembre
Als jardins botànics Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, Pinya de Rosa, ubicat al Paratge de Pinya de Rosa, ambdós de Blanes, i Santa Clotilde, ubicat al Paratge de Santa Clotilde, de Lloret de Mar.
Jornades de Portes Obertes, amb accés gratuït per a residents a Blanes i a Lloret de Mar.