A presó un lladre multireincident després d’haver saquejat deu vehicles a Blanes

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir, el passat dia 8 de novembre, Enrique JC, de 43 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle. Cap a un quart d’onze del matí del dia 8 de novembre, una dotació dels mossos es trobava patrullant per la localitat de Blanes quan van tenir coneixement que, al pàrquing de l’estació de Renfe, un home acabava de trencar el vidre d’un cotxe i estava robant al seu interior.

 

Quan els agents van arribar al lloc van veure que de l’interior d’una casa ocupada il·legalment del costat de l’estació, sortia un individu que encaixava perfectament amb la descripció de l’autor del robatori. Els agents van seguir-lo i aquest, en adonar-se de la presència policial, va esmunyir-se dins de l’estació. Els mossos, però, el van localitzar i el van identificar com a Enrique JC.

Els policies van comprovar que un turisme que estava aparcat en aquell pàrquing tenia trencat el vidre de la porta davantera dreta i al seu interior van observar una pedra i un tornavís. També van veure que el cablejat de l’equip de música estava penjant després que algú se l’hagués endut.

Per aquests fets Enrique JC va ser detingut acusat d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle.

Deu cotxes saquejats

 

Posteriorment els mossos van saber que aquest era el desè vehicle que Enrique JC havia presumptament saquejat en menys d’un mes a la mateixa zona de Blanes. El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va ordenar el seu ingrés a presó.

El 19 d’octubre, arran d’una detenció de la Policia Local de Blanes per un robatori a interior d’un vehicle, els mossos van poder-li imputar quatre robatoris més a vehicles estacionats al pàrquing de l’estació de la Renfe de Blanes.

Sis dies més tard, concretament cap a dos quarts de cinc de la tarda del dia 25 d’octubre, els mossos van tornar a detenir Enrique JC, després que un agent fora de servei alertés els seus companys i seguís un home que volia trencar el vidre de dos vehicles sense aconseguir-ho, també a les rodalies de l’estació de la Renfe.

Quan els mossos van arribar a l’avinguda de l’Estació de Blanes, van comprovar que, anteriorment, aquella mateixa persona ja havia trencat els respectius vidres de tres cotxes per tal d’accedir al seu interior. El van identificar i el van detenir per tres robatoris més a interior de vehicle.

El dia 27 d’octubre cap a les set de la tarda, els agents van tenir coneixement que un home havia trencat el vidre d’un altre cotxe per tal d’accedir al seu interior a l’Avinguda d’Europa de Blanes. Aquesta vegada el propietari del cotxe el va enxampar i el va retenir fins que van arribar els policies que, després de comprovar els fets, van identificar Enrique JC i van detenir-lo per un delicte de robatori amb força a interior de vehicle.