Activitats a Blanes del dijous 24 al dimarts 29 de març

Dijous 24 de març

Foto: JFG

Arxiu Blanesaldia.com

§ De 17 a 19 hores: Desfilada del Grup de Manaies i relleu del capità Manaia, amb un primer recorregut des del Port fins al Pg. de Pau Casals, i un segons recorregut des del veïnat de Mont-Ferrant fins a Blanes Centre (on faran un recorregut per diferents carrers), passant pels veïnats de la Ctra. de Lloret – La Pedrera i Mas Enlaire (on tindrà lloc el relleu del capità Manaia), i pel C. d’Anselm Clavé.

Divendres 25 de març

§ De 10,30 a 13,30 hores, al Pg. de Mar, davant del C. Ample: Tallers per al mes petits: Confecció de vestits de manaies i màscares de conills de Pasqua; Fes la teva mona! i Crea el teu ou de Pasqua!.

§ A les 12 hores, i amb recorregut pels carrers Ample, de Raval i de la Muralla, i pel Pg. de Dintre: Desfilada del grup de Manaies Iuniores.

§ De 14 a 21 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzat pel Club Bàsquet Blanes: 9è. Torneig de Setmana Santa de Bàsquet.

§ A les 21,40 hores, a la Pl. de l’Església: Anunci de la processó pels Manaies de Blanes.

§ A les 22 horesProcessó Penitencial del Sant Crist.

Dissabte 26 de març

§ De 14 a 21 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Bàsquet Blanes: 9è. Torneig de Setmana Santa de Bàsquet.

Diumenge 27 de març

§ De 9 a 15 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Bàsquet Blanes: 9è. Torneig de Setmana Santa de Bàsquet.

§ A les 11,45 hores, des de la Pl. de l’Església fins a la Pl. dels Dies Feiners, passant per la Pl. de Mn. Joan Quer, carrers de Raval i de la Muralla, Pg. de Dintre i C. de Pere Roure: Processó de la imatge de la Mare de Déu.

§ A les 12 hores, des de la Pl. de l’Església fins a la Pl. dels Dies Feiners, passant pels carrers Nou i Ample: Processó de la imatge del Crist Ressuscitat.

§ A les 12,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Cant de l’Àngel.

§ A les 12,45 hores, des de la Pl. dels Dies Feiners fins a la Pl. de l’Església, passant pels carrers Ample i Nou: Processó de tornada de les dues imatges.

Dimarts 29 de març

§ Aplec del Vilar, amb la següent agenda d’activitats:
A les 11 hores, Missa en sufragi de tots els benefactors i devots de la Mare de Déu del Vilar.
A les 12,30 hores, Solemne Ofici.
A les 16,30 hores, Rosari i novena a l’ermita.
A les 17 hores, Sardanes a l’era a càrrec de la Cobla del Col·legi Sta. Maria de Blanes.