La Plataforma Aturem la C-32 es va reunir amb el conseller de Territori i Sostenibilitat i diputats de la CUP

stop_c32_pEl dimecres 16 de març de 2016 s’ha celebrat una reunió al Parlament on van assistir quatre membres de la Plataforma Aturem C-32, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, i els diputats de la CUP Benet Salellas i Sergi Saladié

La Conselleria va admetre per primer cop que el projecte de prolongació de l’autopista C32 es troba aturat esperant els resultats de la consulta popular que se celebra el proper 17/4/16 al municipi de Blanes.

La Plataforma va traslladar el seu malestar pel fet que la consulta no es dugui a terme a tot el territori afectat i reclama a la Generalitat que com a mínim garanteixi la qualitat del procés de la consulta a Blanes.

En l’actual situació ens trobem amb una administració competent per impulsar la infraestructura (Generalitat), que està amatent als resultats d’una consulta a la ciutadania impulsada per l’administració local (Blanes) però que no impulsa la consulta a Lloret de Mar, on l’Ajuntament del municipi ha prohibit expressament la seva celebració, tot i que l’equip de govern està format per dos partits de l’anomenat ‘Dret a Decidir’ (CDC i ERC).

Considerem que l’actual situació és un capítol més en el desgavell general d’aquest projecte des que l’anterior Conseller Santi Vila va decidir reprendre’l malgrat l’oposició del territori.

La Plataforma Aturem la C-32 segueix en campanya per aturar el projecte tant a Lloret de Mar com a Blanes i insisteix que voler governar i decidir a esquenes de la ciutadania és un error que en el cas d’aquesta infraestructura provocaria un dany irreversible. Per això els advocats de l’entitat ja estan preparats per presentar recurs contra el projecte i es realitzaran les mobilitzacions de protesta que facin falta.