Activitats a Blanes els dies 18, 19 i 20 de març

Divendres 18 de març

§ De 10 a 14 i de 16 a 21 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal i a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada pel Banc de Sang i Teixits: Jornada de Donació de Sang.

§ A les 19,30 hores, a la Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), presentació de l’exposició de pintures de l’Albert Arribas Forcada.

Dissabte 19 de març

§ De 16 a 19 hores, a l’antic camp de futbol de terra d’Els Pins (C. d’A. Gaudí, s/núm.), i organitzada pel Club Bitlles Catalanes Blanes: Lliga Selva – Alt Maresme de Bitlles Catalanes.

§ A les 19 hores (1a funció) i a les 22 hores (2a funció), al Centre Cultural Els Padrets (C. de Sant Bonós, 5): Vivir del Bolo presenta el recital de poesia i música Cuento de un hombre que huye.

§ De 20 a 24 hores, a l’Espai Creatiu Morralla, ubicat a l’Av. de l’Estació, 70 -nau 4-, i com a acte de celebració dels 5 anys al nou espai: Concert de Trap.

§ A les 21 hores, a la Parròquia de Sta. Maria (Pl. de l’Església), i a benefici de l’Associació per al Desenvolupament Agrícola de Kuwonku: concert de gospel a càrrec de Gironagospel.

§ A les 21 hores, al teatre de Blanes (C. Ample, 26) Teatre de Guerrilla posa en escena “Temps”, amb Quim Masferrer.

Diumenge 20 de març

§ A les 11 hores, a la parròquia de Sta. Teresa (C. de Ca la Guidó, 87): Benedicció de palmes i palmons.

§ A les 12 hores, a la parròquia de Sta. Maria (Pl. de l’Església): Benedicció de palmes i palmons.

§ A les 12,15 hores, a la parròquia de la Sagrada Família (C. de Francesc Macià, 21): Benedicció de palmes i palmons.

§ A les 18 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzat per l’Esbart Joaquim Ruyra: Cicle de danses al carrer: Taller de corrandes i contrapàs de Sant Genís.