José Carlos Villaro pren possessió del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Tordera

Ajuntament de Tordera

Ajuntament de Tordera

José Carlos Villaro va prendre ahir possessió del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Tordera durant la celebració d’un ple extraordinari. Villaro s’incorpora al grup municipal de Som Tordera, després de la mort del regidor Carles Seijo el mes de desembre passat.

Som Tordera segueix amb els dos regidors a l’equip de govern, juntament amb CiU Tordera. Villaro assumeix les tasques de les regidories d’Ordenació del Territori, Medi Ambient i Pagesia. Durant el ple també es va fer efectiu el nomenament de Salvador Giralt com a nou regidor d’Obres i Serveis i de Bàrbara Vergés com a regidora de Sanitat, àrea que ara havia liderat Salvador Giralt.

Pel que fa a les tinences d’alcaldia, la primera la manté el regidor adjunt a l’alcaldia i coordinador de govern, Josep Llorens, la segona és per a Salvador Giralt (que manté la delegació de l’àrea de Serveis Personals). El tercer tinent d’alcalde és Jose Carlos Villaro (que serà ponent de l’àrea de Territori), mentre que la tercera i la quarta tinences d’alcaldia les seguiran ocupant Àngel Pous (delegat de l’àrea d’atenció social) i Marçal Vilajeliu (delegat de l’àrea de règim intern).