La queixa d’un pediatra porta a la policia a descobrir una plantació de marihuana en un pis de Blanes

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van desmantellar a principis d’aquest mes de febrer un cultiu de marihuana a l’interior d’un pis. En total es van confiscar 166 plantes i el material utilitzat per fer créixer la plantació. També, van detenir l’inquilí de la vivenda, un home de 47 anys.

Els veïns de l’edifici, entre els quals hi ha un pediatra, es queixaven que se sentia una forta olor a marihuana. El metge, que té consulta als baixos del bloc, va informar a la policia que la forta olor li impregnava el despatx i arribava a ser molt molesta.

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per saber a quin pis s’hi estava cultivant droga. La recerca no només els va permetre trobar-lo, sinó també descobrir que el detingut punxava electricitat de la xarxa. De fet, el pis tenia donada la llum de baixa des del setembre i el detingut s’havia connectat directament a l’estesa de l’edifici.

Cultiu de 166 plantes

Els agents de la comissaria de Blanes van fer, amb autortizació judicial, una entrada i registre al pis el passat 2 de febrer, ubicat al carrer Joan Carles I. En una habitació es trobava el cultiu, format per 166 plantes de marihuana.

Per afavorir-ne el creixement de la marihuana, el detingut utilitzava diverses làmpades de calor, ventiladors i un aparell d’extracció de fums. El detingut havia abaixat les persianes de l’habitatge i havia tapat els vidres amb cartrons.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar en el jutjat de guàrdia, acusat d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació d’electricitat.