Activitats a Blanes els dies 29, 30 i 31 de gener

Divendres 29 de gener

§ De 15,30 a 16,30 hores, i organitzada per l’Escola de Quatre Vents: Cercavila de Carnestoltes per diversos carrers dels veïnats de Quatre Vents, d’Els Pavos i d’El Vilar Petit-Mas Moixa.

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada per l’Àrea de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Blanes, xerrada: “120 dies a cor obert. Experiència a Síria”, amb el Jaume Torrado, president de l’ONG El Bon Samarità. Seguidament, tindrà lloc l’acte de lliurament de fons als projectes de cooperació al tercer món.

§ A les 20 hores, a Morralla Espai Creatiu (Avinguda de l’Estació, 70 -nau 4-), estrena del curtmetratge “Arroz con leche” de Francesc Manrique.

Dissabte 30 de gener

§ De 9 a 20 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Bàdminton Blanes Club: 7a. prova del Circuit Català de Bàdminton.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26.) posta en escena de “Paradís”, de “Divinas”. Dirigida per Martí Torras i interpretada per Carla Móra, Irene Ruiz i Marta Móra.

Diumenge 31 de gener

§ De 9 a 20 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada per la Federació Catalana de Futbol Sala: Fase final prebenjamí de futbol sala.
Com a activitat lúdica paral·lela, es muntaran inflables a l’exterior de la Ciutat Esportiva.