Activitats a Blanes els dies 11, 12 i 13 de desembre

Divendres 11 de desembre

§ De 16,45 a 19 hores, a l’escola Mn. Joan Batlle (C. de Lope de Vega, 1), i organitzada per la mateixa escola, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Ludoteca infantil.

§ De 16,45 a 19 hores, al voltant de l’escola Mn. Joan Batlle (6 km.) (C. de Lope de Vega, 1), i organitzada per la mateixa escola, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3.
Marxa popular nocturna familiar.

§ A les 17 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2) sessió del Club de Lectura Juvenil: Quàntic Love, de Sonia Fernández Vidal.

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai “Nascuts per llegir”.
Xerrada per a pares i mares: “Joc i joguina” amb en Jaume Torroella, professor del Departament de Pedagogia de la UdG i director de Programes de l’Ajuntament de Vidreres.

§ A les 20 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per la Creu Roja Joventut, amb la finalitat de destinar els beneficis a la campanya de joguines d’enguany. Espectacle: “Nit de monòlegs”.

Dissabte 12 de desembre

§ De 9 a 14 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzades per l’Associació de Treballadors de l’Hospital de Blanes (Corporació de Salut del Maresme i la Selva), amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Classes de zumba i salsa, i inflables per als nens.

§ De 10 a 17 hores, a l’antic Pavelló d’Esports, ubicat al C. de Josep Tarradellas, 2, i organitzada per la PAH Blanes: Trobada de PAH catalanes.

§ A les 11 hores, organitzada per Acció Cultural Es Viver, amb sortida de la Pl. de l’11 de setembre i arribada al C. de la Muralla, a l’alçada de la Cooperativa: Cercavila i festa infantil d’Es Tió.

§ De 17,30 a 21 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes: presentació dels equips del Blanesport83 per a la temporada 2015 – 2016.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Posta en escena de L’adulador, de Carlo Goldoni.

Diumenge 13 de desembre

§ Tot el dia, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, i organitzada pel Rotaract Club Es Portell, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Tómbola.

§ A les 10 hores (inscripcions a les 9 hores), amb sortida des del Pg. de Mar, a l’alçada del C. Ample, i organitzada per l’AEiG Pinya de Rosa, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Cursa i Canicròs.

§ D’11 a 13,30 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Esportiu Shorei – Ryu Blanes: Festival de Kenpo – Karate Infantil de Nadal.

§ D’11 a 14 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzats per l’Oficina de Català de Blanes, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Tastets de cuines del món.

§ A les 12 hores, a l’antic Pavelló d’Esports, ubicat al C. de Josep Tarradellas, 2: actes de clausura i lliurament de trofeus de la 42a. Lliga Catalana de Canaricultura, organitzada per la Unió Ornitològica de Blanes i Comarca.

§ De 14 a 17 hores, a l’alçada del núm. 23 del C. de Valldolig (davant del local social de l’Associació de Veïns de Valldolig), i organitzada per la referida entitat: Arrossada per als socis de l’Associació de Veïns de Valldolig.

§ A les 19 hores, a la parròquia de Sta. Maria (Pl. de l’Església), amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Concert de Santa Llúcia amb repertori nadalenc del Cor de Cambra Sota Palau.