Maria Lluïsa Marín guanya el viatge a Nova York dels botiguers de Blanes centre

Maria Lluïsa

Maria Lluïsa Marín Ruiz

Els comerciants del centre de Blanes ja han regalat el viatge a Nova York i els 500 euros per a les despeses. Maria Lluïsa Marín Ruiz ha estat la guanyadora del premi, que s’ha sortejat aquesta tarda a la plaça dels Dies Feiners davant milers de persones que havien dipositat la seva butlleta a l’urna.

La guanyadora i membres de l'ABBC

La guanyadora i membres de l’ABBC

«Li regalaré el viatge als meus fills perquè hi vagin ells. Els hi farà molta il·lusió anar a Nova York», ha explicat la guanyadora, qui ha reconegut que està molt contenta perquè hi participa «a tots els sortejos de l’associació des de fa molts anys i sempre esperava que algun dia em toqués a mi. Aquesta vegada he participat amb 11 butlletes».

El número premiat ha estat el 4.048, que l’ha repartit la carnisseria Can Queldra de Blanes, i gràcies al qual la clienta ha obtingut aquest premi, que inclou el vol a Nova York per a dues persones, l’hotel durant una setmana i 500 euros per gastar durant el viatge.

El president de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), Lluís Pascual, ha explicat que aquesta és una promoció que fa l’entitat per mantenir la petita economia local i el comerç de proximitat: «no totes les botigues són iguals. Als nostres establiments premiem la seva fidelitat, ja sigui amb viatges, vals d’aparcament, bosses de compra, activitats per dinamitzar el centre, entre moltes altres», ha apuntat Pascual.