Activitats a Blanes del 19 al 24 de novembre

Dijous 19 de novembre

§ A partir de les 18,30 hores, al Centre d’Estudis Avançats de Blanes, ubicat al C. d’Accés a la Cala Sant Francesc, 14, i dins dels actes organitzats amb motiu de la “Setmana de la Ciència i la Tecnologia 2015”. Visites guiades gratuïtes. A través de diversos tallers es coneixeran les diferents línies de recerca que es duen a terme al CEAB i la importància del coneixement pel que fa a l’organització i el funcionament dels ecosistemes aquàtics per fer-ne una gestió i ús adequats.

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzat per l’Oficina de Català d’Adults: presentació del “Voluntariat per la Llengua”.

§ De 20,20 a 21,45 hores, a la sala de socis del Primer Casino de Blanes (Pg. de Pau Casals, 36), i dins del cicle de xerrades sobre “Arts i Oficis a la Vila de Blanes”, Imatge gràfica, moviment plàstic i artesania, a càrrec d’A. Boronat, pintor de paleta.

Divendres 20 de novembre

§ De 9,30 a 12,30 i de 17,30 a 20,30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat per la Policia Local de Blanes: V Curs d’Autoprotecció per a Dones.

§ De 9 a 13,30 hores, al mercat de fruites i verdures del Pg. de Dintre, i dins dels actes que tenen lloc amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció dels Residus (del 21 al 29 de novembre).
Obsequi de receptaris “Coneix les millors receptes amb menjar sobrant de les Cuineres de Sils”.

§ A les 17 hores, a la sala García-Tornel (C. Ample, 11), inauguració de l’exposició de pintura, gravat i escultura “Temps Fugit”, del col·lectiu “Noves Realitats”.

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i com a acte commemoratiu del “Dia Mundial dels Drets Humans”: “Contadrets humans”, amb “Lapsus Teatre”.

§ A partir de les 18,30 hores, al Centre d’Estudis Avançats de Blanes, ubicat al C. d’Accés a la Cala Sant Francesc, 14, i dins dels actes organitzats amb motiu de la “Setmana de la Ciència i la Tecnologia 2015”: Visites guiades gratuïtes. A través de diversos tallers es coneixeran les diferents línies de recerca que es duen a terme al CEAB i la importància del coneixement pel que fa a l’organització i el funcionament dels ecosistemes aquàtics per fer-ne una gestió i ús adequats.

§ A les 19,30 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), i dins dels actes de commemoració del “Dia Internacional Contra la Violència Masclista”: Taula rodona: “Com actuem davant d’un cas de violència masclista”.

Diumenge 22 de novembre

§ De 10 a 13 hores, al Pg. de Mar, davant del C. Ample, i organitzada per la Creu Roja.
Parada de recollida de joguines per a la campanya Nadal-Reis d’enguany.

§ A les 10 i a les 12 hores, al Jardí Botànic Marimurtra (Pg. de Carles Faust, 9), i dins de la Setmana de la Ciència: Jornada de portes obertes i visites guiades gratuïtes.

§ A les 13 hores, davant de l’Ajuntament, ubicat al Pg. de Dintre, 29, i dins dels actes de commemoració del “Dia Internacional Contra la Violència Masclista”: Concentració i lectura de manifest.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Rialles Blanes: “Jordi del Río” posa en escena l’espectacle de teatre “L’Avi Tonet”.

Dilluns 23 de novembre

§ A les 14 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2), acte de lliurament de premis del “1r Concurs de Pintura Ràpida “Institut S’Agulla” amb tècnica aquarel·la, obert a tots els alumnes de 4t. d’ESO dels instituts de Blanes.

Dimarts 24 de novembre

§ A les 20 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada pel Centre d’Estudis Avançats de Blanes amb motiu de la “Setmana de la Ciència i la Tecnologia 2015”: Xerrada: “Natura i conservació de zones humides dels Pirineus”, a càrrec del Dr. Marc Ventura, coordinador del projecte Limnopirineus.