Albert Sanz és el nou president de l’executiva d’ERC de Blanes

Persones que integren la nova executiva local d'ERC

Persones que integren la nova executiva local d’ERC

Els militants d’ERC de Blanes van renovar ahir l’executiva local en assemblea ordinària. Aquest setembre s’acomplien els dos anys de l’executiva sortint i, estatutàriament, corresponia la renovació.

L’executiva que ha acabat el mandat, presidida per Assumpta Pla i Albertí, ha defensat la gestió del període 2013-2015 tot destacant els objectius assolits, entre els quals ha mencionat la reorganització de la secció local, l’obertura del partit a la ciutadania i la represa de l’activitat política després que el 2011 el partit quedés sense representació municipal.

Aquests dos anys han estat bàsicament anys de recomposició i de retrobada, però també s’ha treballat per assolir objectius polítics entre els quals s’ha recordat la victòria a les eleccions europees d’abril del 2014 i la tornada a l’Ajuntament de Blanes des del maig de 2015 amb dos regidors que han constituït grup municipal.

Albert Sanz

Albert Sanz

La nova executiva local estarà presidida per Albert Sanz, regidor a l’Ajuntament, que ha presentant un equip format per persones que ja han estat funcionant el darrer any i mig. De fet, ha remarcat que l’equip serà l’eix de treball polític en el futur en la seva presidència. Ha demanat les mans, les idees i l’ajut a la militància i als simpatitzants.

Ha insistit, en la presentació del seu projecte, en la necessitat de trobar plantejaments polítics que facin que ERC torni a ser un partit de i per a la joventut blanenca. Per això ha ofert l’estructura del partit a les JERC locals perquè comptin amb l’executiva per reactivar la tasca política dels joves republicans a Blanes.

Després de mostrar els objectius principals, ha presentat l’equip de la nova executiva que estarà format per:
President: Albert Sanz i González
Secretari d’Organització, Imatge i Comunicació: Josep Vicenç Calatayud i Cuenca
Secretari de Finances: Manel Aguilar i Cano
Secretari de Política Municipal: Juanjo Gálvez i Recio
Secretària de la Dona: Anna Torrent i Esgleas
Representant del Grup Municipal: Àngel Canosa i Fernández
Representant de les JERC: Pol Serra i Boldú
Presidència honorífica: Assumpta Pla i Albertí