Activitats a Blanes del 5 al 8 de novembre

Dijous 5 de novembre

§ A les 12,30 hores, a l’auditori del Centre d’Estudis Avançats de Blanes, ubicat al C. d’Accés a la Cala Sant Francesc, 14, i organitzats per la Comissió de Divulgació i Cultura Científica.
Seminaris: “Marine Regime Shifts”, a càrrec de Jordi Boada (CEAB-CSIC), i “The enigmàtic Bay of Brest”, a càrrec de María López-Acosta.

§ A les 20 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai “Dijous de lletres i mots (tertúlia literària per a adults)”: “Dones de vidre”, de Montserrat Medalla, amb la presència de l’autora.

Divendres 6 de novembre

§ A les 18 hores, a la planta baixa de Casa Oms (C. Ample, 11): Actes de recepció del fons donat per Josep Mª Padern a l’Arxiu Municipal, de presentació del núm. 1 de “Tastets de l’Arxiu”, un tríptic que recull una pinzellada dels fons donat, i d’inauguració de l’exposició “El Blanes de Josep Mª Padern: 1955-1986”.

§ A les 19:30 hores, a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge (C. Mas Enlaire, 3), presentació del llibre “L’Anarquisme. Fet diferencial català”, a càrrec de l’autor, Xavier Díez.

Dissabte 7 de novembre

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes, ubicat al C. Ample, 26) posta en escena d’”El llarg dinar de Nadal”, dirigida per Alberto Díaz.

§ Assemblea anual de la demarcació de Girona dels Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, que tindrà lloc a Blanes amb motiu de la finalització del 50è Aniversari de l’AEiG Pinya de Rosa.
– A les 21,30 hores, a la Pl. dels Països Catalans, sopar.
– A les 23 hores, a la plaça del davant de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2) concert.

Diumenge 8 de novembre

§ De 9,30 a 14 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, organitzat pel Club Escacs Blanes: Campionat Territorial Absolut d’Escacs.

§ A les 10,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Assemblea anual de la demarcació de Girona dels Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, amb motiu de la finalització del 50è Aniversari de l’AEiG Pinya de Rosa.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Rialles Blanes: “Poca Cosa Teatre” posa en escena l’espectacle de teatre-òpera “El carreró de les bruixes”.