Activitats a Blanes els dies 30, 31 d’octubre i 1 de novembre

Divendres 30 d’octubre

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins dels actes programats amb motiu de l’exposició de materials i activitats de l’Associació Kedem: Taller de poesia.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Non Stop Gospel, a càrrec de The Gospel Viu Choir, dirigits per Moisés Sala i Deprius.

Dissabte 31 d’octubre

§ De 9 a 14 hores, a la Pl. del Poble Sahrauí i al carrer del Ter, i organitzat Comissaria dels Mossos d’Esquadra amb motiu del XXè aniversari de la : Curses per als nens i nenes, exposició de vehicles d’emergència, llits elàstics, estand de promoció del Cos dels Mossos d’Esquadra, exhibició canina… i d’altres activitats adreçades als més joves.

§ A les 11 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins dels actes programats amb motiu de l’exposició de materials i activitats de l’Associació Kedem: Taller de maquillatge i cloenda.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) El Grupo TeleTaxi amb Justo Molinero y Los Descastao posa en escena l’espectacle de poemes recitats, humor i cançons dels nostres temps Ahora me toca a mi.

Diumenge 1 de novembre

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzada per l’AAVV de la Plantera: Mercat de segona ma La Ganga.

§ De 9,30 a 14 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Escacs Blanes: Campionat Territorial Absolut d’Escacs.

Altres

31 d’octubre i 1 de novembre 
§ De 10 a 21 hores, al Pg. de Dintre, parades d’artesans IV Fira de Bruixes, amb parades d’artesans, taller de maquillatge, animació, contes i música al carrer.