Durant la fira del vehicle d’ocasió de Blanes s’han venut un terç dels vehicles exposats

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

La 3a Fira del Vehicle d’Ocasió que s’ha allotjat a Blanes des de la tarda de divendres passat i durant tot aquest cap de setmana, ha estat considerada pels expositors com la millor de les tres edicions que s’han fet fins ara, tenint en compte les característiques d’aquest esdeveniment.

Així, hi ha hagut un 33% de vendes del total de 160 vehicles exposats, uns 53 vehicles. A aquesta xifra caldrà sumar les possibles vendes que es puguin acordar properament fruit de l’activitat generada durant la fira. El recinte firal ha ocupat una superfície de 14.000 m2.

Els visitants provenien majoritàriament de Blanes, però també s’ha registrat un increment de l’afluència de veïns de poblacions de la rodalia del municipi i la seva àrea d’influència, tant de Girona com de Barcelona, com ara Palafolls, Tordera, Lloret de Mar, Maçanet o Malgrat de Mar, entre d’altres.

Pel que fa a les preferències del públic respecte el tipus de cotxes que ha rebut més consultes, han estat molt variades. Així, tant es demanaven les característiques i preus de furgonetes per treballar amb negocis propis, fins a monovolums per a tota la família, passant per 4 x 4 per anar a l’aventura, o bé per un tipus de vehicle que darrerament sembla estar en clara expansió els vehicles híbrids, que combinen el motor elèctric amb la benzina.