Activitats a Blanes els dies 18 i 19 de setembre

Divendres 18 de setembre

§ De 10 a 14 i de 16 a 20,30 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal i a la Biblioteca Jove, ubicades al Pg. de Catalunya, 2, i organitzada pel Banc de Sang i Teixits.
Jornada de donació de sang.

§ A les 18 hores, a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports, ubicada al C. d’A. Gaudí, inauguració de la 3a. Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes.

Dissabte 19 de setembre

§ De 10 a 18 hores, al jardí botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carl Faust, 9, i organitzada per la Fundació Carl Faust: 1a. Jornada de Caudiciformes i Suculentes.

§ A les 11 hores, a la Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 2, inauguració de les exposicions fotogràfiques del 3r. Blanes Photo Festival 2015.

§ A les 12,30 hores, des del Pg. de la Mestrança fins a la Pl. dels Països Catalans, passant pel Pg. de Pau Casals, carrers Ample i de Jaume Ferrer, Rbla. de Joaquim Ruyra, C. de Pep Ventura, Av. de Jaume I, carrers de la Salut, de Jaume Ferrer, de Raval i de la Muralla, Pg. de Dintre, C. Ample, passeigs de Cortils i Vieta, de la Marina i de S’Abanell, carrers de la Costa Brava, de J. Tarradellas i de Ll. Companys, i Pg. de Catalunya: Trobada de Bandes. Cercavila de la Banda de Música del Col·legi Pare Manyanet de Barcelona, la Banda-Cobla del Col·legi Pare Manyanet de Reus, la Banda Musical de Blanes i Mn. Joan Batlle, la Banda de Palafolls i la Banda-Cobla del Col·legi Sta. Maria de Blanes.

§ A les 17 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), Trobada de Bandes. Concert de la Banda Musical del Col·legi Pare Manyanet de Barcelona, de la Banda-Cobla del Col·legi Pare Manyanet de Reus, i de la Banda-Cobla del Col·legi Sta. Maria de Blanes.

§ Acte central de l’Associació Country Blanes, amb motiu de la seva participació al “Promocionem la Cultura, Fomentem la Lectura” de la Biblioteca Comarcal, a la Pl. de la Biblioteca Comarcal.
– A les 20 hores, “Square Dance”, música en viu amb Greg Ryan i la seva banda.
– A les 21,30 hores, sopar de germanor.
– A les 22 hores, ball de fi de festa amb música enllaunada.