El Club Twirling Blanes aconsegueix la medalla de plata al Campionat d’Europa

 

Gran èxit esportiu del Club Twirling Blanes

Gran èxit esportiu del Club Twirling Blanes

Entre els dies 9 i 12 de juliol ha tingut lloc a la ciutat Eslovena de Maribor el Campionat d’Europa de  Twirling 2015 al que han pres part 15 països. Onze de les nostres atletes han format part de l’expedició de la selecció espanyola, amb el grup sènior i els individuals de Paula Megia (júnior) i Marina Molina i Nerea Ortega (Sènior).

El grup sènior està format per Marina Molina, Cristina Granados, Raquel Pomares, Nerea Ortega, Maria Ridorsa, Anna Colomer, Anna Cobos, Anais García, Nerea Álvarez, Paula Megia i Thais García.

També s’ha desplaçat fins a Eslovènia la nostra directora tècnica i entrenadora de totes elles Jessica Díez.

Les atletes blanenques, al podi del Campionat d'Europa

Les atletes blanenques, al podi del Campionat d’Europa

La classificació dels individuals ha estat molt bona, contant la quantitat de competidors que hi ha a les categories de junior i sènior, al voltant de 50 a cadascuna; Marina Molina en 15è lloc, Nerea Ortega en 22è lloc i Paula Megia 14è lloc.

En quant al grup sènior desprès de realitzar un excel·lent exercici a la semifinal, amb una tercera posició, a la final ha assolit la segona posició, aconseguint medalla de plata, darrere de França que van ser els guanyadors. Aquest és un fet històric ja que s’ha quedat per davant d’Itàlia  la, fins ara, segona potencia europea del twirling que, finalment, va assolir el quart lloc en aquesta modalitat.

Per les nostres atletes ha estat un llarg viatge de quasi be 24 hores d’autobús, però que ha merescut la pena.