L’alcalde de Blanes Miquel Lupiáñez i cinc regidors seran consellers comarcals

Seu del Consell Comarcal de la Selva a Santa Coloma de Farners

Seu del Consell Comarcal de la Selva a Santa Coloma de Farners / JFG

El ple de constitució del Consell Comarcal de la Selva (CCS) serà el pròxim dimecres, 15 de juny, a les 12 hores del migdia, a la sala d’actes de l’ens, ubicat a Santa Coloma de Farners.

Els membres blanencs de l’ens comarcal són l’alcalde Miquel Lupiáñez, la regidora d’ICV-EUiA-Pirates Dolors Rubio, el regidors de CiU Joaquim Torrecillas i Joel Comas, el regidor d’ERC Àngel Canosa i Salvador Tordera, del PP. La representació de Blanes en el CCS serà molt important, doncs en percentatge arriba al 18,18%.

El nou plenari per a la legislatura 2015-2019 està format per les formacions de Convergència i Unió (CiU), Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal (ERC-AM), Independents de la Selva (IdS), Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés (PSC-CP), Entesa (ICV-EUiA-EPM-Barcelona en Comú-Guanyem Barcelona), Candidatura d’Unitat Popular-Poble Actiu (CUP-PA), Ciutadans (C’s) i Partit Popular ( PP).

El nou plenari estarà format per un total de 33 membres: 12 consellers de CiU, 9 consellers d’ERC, 5 d’IdS, 3 del PSC-CP, 2 d’Entesa, 1 de la CUP- PA , 1 de C’s i 1 del PP.

Aquests són els alcaldes i regidors de la comarca que també seran consellers comarcals:

CiU: Salvador Balliu, Natàlia Figueras, Joaquim Torrecillas, Maria Àngela Cuatrecasas, Albert Robert, Joel Comas, Carles Roca, Antoni Guinó, Josep Roquet, Juan Antonio Hervias, Joaquim Bohils i Pere Mas.
ERC-AM: Marc Garcia, Isabel Lozano, Àngel Canosa, Joan Pou, Lluís Tubau, Narcís Pou, Ester Soms i Paula Tubert.
Independents de la Selva: Francesc Nadal, Pere Garriga, Raquel Reyner, Joaquim Vivas i Martí Nogué.
PSC-CP: Miquel Lupiañez, José Fernández, Manel Roqueta.
Entesa: Dolors Rubio i Xavier Rodríguez.
CUP-PA: Sylvia Dinorah i Sergi Riera.
C’s: Jordi Hernández.
Partit Popular: Salvador Tordera.

Fa pocs dies CiU i Independents de la Selva van arribar a un acord per governar el Consell Comarcal. Entre ambdues formacions sumen 17 consellers, la qual cosa els dóna la majoria absoluta.