Reivindicació a Blanes de la llibertat sexual

llibertat_sexualDurant el cap de setmana passat, des de l’assemblea antipatriarcal Sa Pedra Foguera juntament amb l’assemblea juvenil d’Arran Blanes s’ha dut a terme l’acció “rebentem l’armari” en motiu de la diada del 28 de juny, dia internacional per a l’alliberament LGTBI (col·lectiu lesbianes, gais,trans i bisexuals).

L’acció va consistir en posar a disposició de tothom un armari on s’hi podien penjar consignes reivindicatives en contra de l’homofòbia i per les llibertats sexuals. L’armari també va ser present durant la festa d’aniversari de l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge del passat dissabte i durant el matíde diumenge davant l’Ajuntament.

L’acció va tenir una bona acceptació per part dels veïns i veïnes, els quals es van acostar al llarg dels dos dies a demanar informació i participar d’aquesta activitat.

Les formacions han volgut celebrar aquesta diada per reivindicar l’alliberament del col·lectiu LGTBI i continuaran treballant durant tot l’any per visibilitzar la seva lluita i reivindicacions.