Es crema un vehicle al carrer Sebastià Llorens de Blanes

Foto: Blanesaldia.com

Foto: Blanesaldia.com

Un total de vuit dotacions de diferents cossos d’emergència i seguretat han intervingut avui al voltant de les 15 hores en l’incendi d’un vehicle que ha tingut lloc al barri de Mas Enlaire.

Els fets han tingut lloc quan el conductor d’un turisme Peugeot 307 de color gris ha estacionat el seu cotxe sense aturar el motor davant d’un estanc que hi ha al Carrer Sebastià Llorens, a l’alçada de l’Ambulatori de Mas Enlaire. Després de fer una compra ràpida en l’establiment, ha tornat a entrar al seu vehicle, sense adonar-se que a la part de sota del cotxe ja hi havia unes flames cremant.

El conductor del vehicle s’hi ha quedat atrapat durant uns minuts

Uns vianants han avisat l’home –un veí de Lloret de Mar de 44 anys d’edat que respon a les inicials A.S.C.- que s’estava calant foc al seu vehicle, comminant-lo a sortir del seu interior. Paral·lelament, els responsables de l’estanc on havia anat a comprar minuts abans han començat a apagar el foc amb els extintors que hi ha a l’establiment.

Foto: Blanesaldia.com

Foto: Blanesaldia.com

Durant uns minuts, el conductor del vehicle s’ha quedat atrapat al seu interior sense poder-ne sortir ja que, tal i com ha relatat als agents de la Policia Local que l’han atès, tenia les portes bloquejades i no podia obrir-les.

Quan finalment ha pogut sortir –sense que hi hagi hagut cap intervenció externa-, una ambulància del SEM ha evacuat l’ocupant del vehicle a l’Hospital Comarcal de Blanes, ja que presentava símptomes de patir un principi d’intoxicació pel fum que ha inhalat mentre restava a l’interior del cotxe sense poder sortir. D’altra banda, també se l’ha tractat d’un principi d’atac d’ansietat que ha patit a conseqüència de l’ensurt de veure’s atrapat a l’interior del vehicle que començava a estar en flames. Sortosament, el foc no ha provocat cap cremada ni ferida de consideració en la víctima.

No ha estat necessari desallotjar els veïns de la zona

Tot i la proximitat d’un edifici que es troba a pocs metres de distància d’on estava estacionat el vehicle en flames, no ha estat necessària l’evacuació dels veïns, ja que el cotxe estava prou aïllat i la situació ha estat ràpidament controlada pels diferents cossos d’emergència. Els Bombers de la Generalitat s’han encarregat d’apagar el foc i han ajudat a acabar de treure les restes que han quedat del vehicle, que ha quedat totalment carbonitzat.

Foto: Blanesladia.com

Foto: Blanesladia.com

Una grua municipal s’ha encarregat de retirar el turisme sinistrat, després que durant una bona estona els agents de la Policia Local s’han encarregat de barrar l’accés a la zona on s’estava treballant en l’emergència. Poc després de ¾ de 4 de la tarda l’emergència s’ha donat per finalitzada, restant tan sols la feina de netejar les restes del foc que encara quedaven sobre l’asfalt i la vorera on el conductor ha estacionat el vehicle sinistrat.

Respecte les causes que han pogut originar l’inici del foc encara per determinar, la primera hipòtesi en què es treballa és que el vehicle hagi patit algun tipus d’avaria mecànica.

Han intervingut 4 dotacions de la Policia Local i 1 de Protecció Civil de Blanes; 1 de Bombers de la Generalitat; 1 dels Mossos d’Esquadra; i 1 ambulància del SEM. La trucada d’un veí al 112, així com de nombrosos veïns que han estat testimonis del succés, ha alertat la Policia Local i Protecció Civil de Blanes quan eren les 14’48 h d’aquest dilluns.

Foto: Ajuntament de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes