CiU a Blanes fa l’acte de final campanya reivindicant Blanes com a Ciutat Botànica

CiU De Blanes

L’acte de final de campanya és previst que comenci a partir de les 8 de la tarda al Passeig Marítim / CiU De Blanes

L’alcaldable per CiU a Blanes, Quim Torrecillas, ha volgut fer el darrer acte de campanya fent un dels crits del que han estat les dues setmanes d’intensa campanya electoral: Blanes Ciutat Botànica. Així, el carrer Ample de Blanes s’ha despertat aquest matí ple de flors penjades als seus fanals i una gran catifa floral al Passeig Marítim amb el carrer Ample han estat els dos motius principals de l’acció.


Al llarg de tot el dia membres de la llista i persones que hi passaven han estat ajudant a confeccionar una catifa de l’escut de Blanes, la bandera de Catalunya i les sigles de CiU. L’acte de final de campanya és previst que comenci a partir de les 8 de la tarda al Passeig Marítim. En aquest indret l’alcaldable de CiU Blanes, Quim Torrecillas, i els deu primers membres de la llista han llençat els darrers missatges. L’acte de final de campanya comptarà amb el grup musical, Quarts de Quatre i cava i coca pels assistents.

CiU de Blanes

CiU de Blanes

El candidat de CiU, ha volgut agrair públicament a tot l’equip la feina feta aquestes dues setmanes de campanya. Durant aquests dies la candidatura de CiU ha estat capaç de protagonitzar una caminada de més de 30 quilometres pels barris de Blanes, reunir-se amb moltes de les associacions de veïns, esportives i culturals i realitzar una jornada practicant l’esport.