Empresaris blanencs participen en una trobada amb Quim Torrecillas (CiU) i el conseller Felip Puig

Foto: CiU de Blanes

Imatge de la trobada amb els empresaris blanencs / Foto: CiU de Blanes

L’acaldable de Convergència i Unió per Blanes, Quim Torrecilla, ha tingut avui una trobada amb empresararis del municipi. Els assistents de diferents sectors de la vida econòmica de Blanes, ha comptat la presència del president comarcal de CDC i president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramos Ramos i el conseller d’empresa i ocupació, Felip Puig.

Tant Ramos com Puig, han destacat els actius de Blanes i les grans possibilitats del poble per la seva situació i els seus atractius naturals. Així, Torrecillas va recordar que set de cada 10 blanencs i blanenques treballan al sector del turisme i serveis.

És evident que Blanes té un motor econòmic important en el turisme, però cal promoure accions per revitalitzar-ho i aconseguir crear llocs de treball, promovent un turisme familiar i de qualitat.

Joaquim Torrecillas i Felip Puig / CiU de Blanes

Joaquim Torrecillas i Felip Puig / CiU de Blanes

Per la seva banda, el candidat a l’alcaldia, es va comprometre amb els assistents a fer un Congrés on tots els sectors econòmics del poble i fossin representats per parlar del futur i dels actius de Blanes. En aquest aspecte, Torrecillas va manifestar que si és escollit alcalde el proper 24 de maig, «treballarà per crear ocupació al costat dels empresaris, que és on s’ha d’estar».