La PAHC de Blanes crida a votar les candidatures d’esquerres

Activistes de la PAHC

Activistes de la PAHC

La Plataforma d’Activistes per l’Habitatge i contra el Capitalisme (PAHC) de Blanes crida a votar a les properes eleccions municipals del 24 de maig i reclama un gir a l’esquerra a l’Ajuntament de la ciutat per fer posible el rescat social i un tomb a les polítiques municipals.


‘Demanem al poble de Blanes que a les properes eleccions municipals porti a les urnes el seu compromís contra els desnonaments, en favor dels Drets Humans i els de la Infància amb vots per a les candidatures més sensibles i properes als problemes de les families colpejades per la crisi-estafa i les entitats bancàries. Volem cridar l’atenció dels votants per recordar que per transformar el municipi i la societat en general necessitem una majoria social participativa, organitzada i mobilitzada al carrer i no nomès una majoria institucional als ajuntaments’.

Valorem molt positivament que hi hagin candidatures i organitzacions polítiques que no demanin crèdits als bancs per financiar-se per així mantenir la independència de la gran banca, com s’hauria de fer desde les institucions. L’Ajuntament de Blanes ha de trencar qualsevol relació amb les entitats que practiquin desnonaments’.

Des de la PAHC tenim preparades propostes concretes que farem arribar a l’equip de govern que surti elegit a les eleccions. Són propostes per garantir el dret a l’habitatge i una vida digna. És molt important que des de Serveis Socials es treballi amb eines efectives contra l’exclusió social.

Els límits técnics o legals no han de ser una excusa per no solucionar aquests problemes urgents perquè les accions de les plataformes ho han demostrat durant aquests anys,les limitacions técniques al final són sempre polítiques.

Plataforma d’Activistes per l’Habitatge i contra el Capitalisme de Blanes