El candidat de CiU a Blanes fa una caminada pels 25 barris de la ciutat en 12 hores

CiU de Blanes

CiU de Blanes

L’alcaldable de CiU, Quim Torrecillas té previst finalitzar entre les 7 i les 8 de la tarda un inici de campanya de les municipals de manera original.

El candidat i membres del seu equip, així com simpatitzants, han començat la caminada a les 7 del matí des del Santuari del Vilar, a la part muntanyosa del municipi, i arribarà a l’Esplanada del Port, davant de la Llotja Vella, d’aquí unes hores, després de moltes hores trepitjant els carrers de Blanes.

CiU de Blanes

CiU de Blanes

Torrecillas, ha volgut encetar d’aquesta manera la campanya de les eleccions municipals, explicant que el que volen els ciutadans és que els escoltin de prop. Abans d’acabar la caminada que ha realitzat a una mitja de tres quilòmetres per hora, l’alcaldable convergent ha compartit als 25 barris de Blanes converses amb veïns que li han exposat problemàtiques o que senzillament l’han saludat al seu pas.

Per Torrecillas ha estat una experiència gratificant, destacant que serà una de les màximes del seu equip escoltar a tots els barris de Blanes. Els hashtag #Blanesdemoda i #trepitjantblanes han tingut una molt bona acceptació.

El seguiment de la caminada del candidat i part del seu equip s’ha pogut fer a través de les xarxes socials on s’han anat penjant les imatges en directe dels 40 llocs d’interès del municipi que l’alcaldable ha visitat.